Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiatm. Na okres żniwny pożyczyłem od Teścia przyczepę wraz z ciągnikiem MF 2640 i podczas jazdy powstaje problem z przyśpieszaczem ponieważ po naciśnięciu przycisku przy biegach od przyśpieszki jest zero jakiej kolwiek reakcij. Ciągnik jest z 88r. Pytałem Teścia i mówi że mechaniczne wszystko ok jest tylko uwalona jest elektryka. I tu moje pytanie chciał bym to naprawić lecz nie wiem co gdzie i jak... gdzie powinny iść 3 kabelki co wychodzą z przycisku przyśpieszki. Może miał by ktoś schemat elektryczny lub jaką kolwiek wiedzę i doświadczenie i chciał by podzielić sie i pomóc bo wujek google za bardzo nic mi nie mówi... Za wszystkie porady i sugestie z góry dziękuję a jeśli jest już taki temat to przepraszam za utworzenie nowego. Pozdrawiam.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zbyszekku
      Witam. 
      Próbuje rozebrać taki reduktor
      Niestety kosz z tarczkami i satelitami ani drgnie

wydaje się zabezpieczony tylko pierścieniem nr 8 z 3 zdjecia

muszę wymienić oring na tłoku oznaczony w katalogu nr 6 z 2 zdjęcia

wydaje się ze kosz powinien zejść z tarczkami a satelity powinny zostać

problem jest taki, ze zając nie działał od kupna ciągnika i obawiam się, ze coś jest zapieczone

tarczki i satelity daje się przesunąć więc one chyba nie blokują 

Ktoś wie jak to można rozebrać?

• Przez Białson
      Witam, zamierzam kupić traktor MF 2640 i potrzebuje opini oraz informacji o tej maszynce. Prosiłbym o podanie opini w komentarzach ewentualnie zostawienie nr telefonu w wiadomości do mnie w celu kontaktu i uzyskania informacji.
  • Dodaj nową pozycję...
v