-
Podobna zawartość
-
Przez kombinator18
Witam chcialbym sie dowiedziec:
-jak sprawuja sie te maszynki chodzi mi o modele supra i reksia z exportu
-na jakich stronach zagranicznych szukac (chodzi mi o sprowadzenie takiej machiny z zagranicy bo w Polsce to sobie cenia)
-jak wyglada sprawa sprowadzenia takiej maszynki jakie oplaty itp.
Dlaczego sie pytam ???
Mam zamiar zamienic mojego malego,wqrzajacego z drogimi czesciami starego john deera 430
Nie chce widziec zadnego claasa itp na ogrodzie bo nie mam zamiaru sie jak glupi za czesciami uganiac i placic 3 krotnie drozej
Napalilem sie na te wersje exportowe jak nie to pozostaje kupic rekorda czerwonego w idealnym stanie
-
Przez EteroxPL
Witam, szukam stron internetowych lub jakichś firm gdzie znajdę części do zetorów w wersji export (głównie na Skandynawie), głównie chodzi mi o części do kabiny jeśli to ważne. Przeszukałem trochę internetu i kompletnie nic. Może któryś z użytkowników coś wie na ten temat.
Pozdrawiam.
-
Przez Cinkowski96
Witam, orientujecie się może jak to jest ze sprowadzeniem maszyn z Francji, a podatkiem u nich, bo wszędzie są w ogłoszeniach ceny netto. A Francuz chce wystawić exo de tva czyli VAT 0%. Czy ja muszę być wtedy na VAT-Eu? Obecnie nie jestem na VAT.
-
Przez qurde123
Witam
Kupiłem ciągnik Same Mercury i chciałbym zrobić serwis olejowo filtrowy i tu moje pytanie. Czy jest ktoś na forum kto posiada instrukcje obsługi lub katalog części do tego traktora, a może ktoś posiada wiedze gdzie, ile i jaki olej zalać. Z tego co udało mi się znaleźć i dowiedzieć o tym ciagniku to tyle, że olej do hydrauliki i skrzyni jest oddzielny. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kombajn ziemniaczany Anna Z 644/1 export