-
Podobna zawartość
-
Przez juniormater
WItam, chciałbym zapytać czy ktoś posiada taką myjke jak Lavor R180.
Czy faktycznie posiada ciśnienie robocze 180 bar a z dyszą rotacyjną 275 jak to pisza na słynnym sklepie internetowym na "a" ?
Miałem karcher HDS 75 no i niestety ciśnienie nie powalało , ciśnienie na poziomie 75-80 bar.
-
Przez bp181
Mam zapytanie. Czy istnieje model myjki ciśnieniowej firmy Kercher w kolorze obudowy pomaranczowej a nie żółtej tak jak zazwyczaj, ponieważ mam okazję kupić używany model w kolorze pomarańczowym i nie jestem pewien co do oryginalnosci. Sprzedający twierdzi, że jest to oryginalny model Kerchera.
-
Przez nh32
Witam,
Elektromagnez sieczkarni kombajnu New Holland TX-32 grzeje się po wymianie łożyska. Wymieniany był elektromagnez i też łożyska kilkakrotnie i trudno znaleźć przyczynę.
Czy ktoś miał taki problem? Jaka powinna był normalna temperatura pracy? Czy wzrost do około 110-120 stopni to normalne?
-
Przez pantomekrydzewski27
Witam szanownych użytkowników. Mam problem z władkiem. Wymieniony został wlew oleju wraz z licznikiem motogodzin. Od tego owego zdarzenia nie ma w sobie mocy i się grzeje. Dodam że w rusaczku pękł ten stary korpus pewnie od przeciążenia. Co powiecie panowie? Proszę o treściwe rady. Przez głowę mi przeszło że na opak założyłem mechanizm. Ale raczej dobrze. Może olej jest już przepalony. Sam nie wiem
-
Przez toreto
Witam. Mam problem z renowka ostatnio otóż grzeje mi się. Fakt są upały ale czy to normalne żeby przy prasowaniu bądź lekkim, na prawde bardzo plytkim podrzucaniu scierniska agregatem podorywkowym grzal sie ? Nie katuje ciagnika, ma obciązenie wiadomo jak to przy zbijaniu beli czy pracy z agregatem ale nie dymi. Wskazówka dochodzi do czerwonego pola i zaczynają pikac kontrolki st op. Płyn w chłodnicy jest i żadnych wycieków. Termostat zaczynałby szwankowac? I pytanie jeszcze jeśli dochodzi do czerwonego to ile wtedy faktycznie stopni ma płyn? Dopiero 90? Czy więcej?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Grzeje się odrzutnik słomy mf186 od strony baku
Ursus 5714+rozsiewacz Langren RS-600