przygotowanie bizona do rzepaku 2018
-
Podobna zawartość
-
Przez K_a_c_p_e_r
Sprzedam kombajn zbożowy marki Bizon Rekord z-058 1998r. W bardzo dobrym stanie pracuję na 80ha tylko w zbożu gotowy do pracy cena 105tys do negocjacji więcej informacji pod nr 510166355
-
Przez KlaudiaRolniczka
Hej, sprzedam Kombajn zbożowy Bizon super z056 stan bardzo dobry, rocznik 1981, silnik po remoncie zrobił 500mth, nowe sita, opony przód 100%, +wózek do hedera
Cenna 24 tys do negocjacji
-
Przez Zetix
Witam!!
Dzisiaj zadam pytanie (może śmieszne) ale niestety bardzo nurtujące moją osobę Zakupiłem Jesienią rozsiewacz Amazone ZA-U 1501. Będzie to moje pierwsze wysiewanie nawozu moim traktorem (Zetor 12011). Nawóz jaki kupiłem to Saletrzak 27 który chcę podać w dawce 200kg/h . Książkę do rozsiewacza mam, także wysokość, kąt pochylenia wiem jak ustawić (Tarcze oraz łopatki mam na 15m) Prędkości jeszcze nie mierzyłem, ale będę chciał dobrać przełożenie i obroty żeby się zgrywało (mam szybką skrzynię) I TUTAJ MOJE PYTANIE.
Czy obowiązkowe jest (mam wałek 540obr) trzymać ciągnik na obrotach żeby wałek był ciągle 540? W takim Zetorze przy ilu obrotach silnika jest te 540obr wałka? Książka Amazone podaje wysiew przy 540wałku i teraz nie wiem jak to wszystko zgrać...
-
Przez gelek79
Szukam bizona z woj. lubelskiego do 10tyś. może komuś zalega w obejściu albo ma info że ktoś sprzedaje. tel. 691763716
-
Przez gelek79
Szukam kombajna bizona w woj. Lubelskim do 10tyś. Może komuś zalega w obejściu i chce się pozbyć, albo wie kto ma na sprzedaż. Tel. 691763716
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Pszenica ozima Andorre - 22 listopada 2025