-
Podobna zawartość
-
Przez kraker
Witam, będe musiał kupić nową kosiarkę rotacyjną (dyskowa odpada). Jaką firmę polecicie bo zastanawiam się nad rotacyjną Famarolu i Samasza a Mesco na pewno odpada. Cena kosiarki do 4000zł. Kosiarka będzie chodzić z zetorkiem 7211
Pozdrawiam Kraker
-
Przez Witus
Witam kolegów(i koleżanki oczywiście też)
szukałem tematu na temat kosiarek dyskowych ale dokładnie tego co szukam nie znalazłem więc nowy temat :rolleyes:
Szukam kosiarki (NOWEJ) w szerokości od od 3m (traktor planowany Same dorado 67 km) narazie będzie chodził DF K610 i jeśli tak będzie lepiej to tak zostanie ;P
szukam kosiarki w tej szerokości ale każdy dealer mówi że jego jest najlepsza dlatego proszę Was o opinie
Łąk może nie mam dużo(18ha) ale chodzi mi o szybkie ich skoszenie ponieważ robię to sam więc jest to dla mnie ważne (zdarzało się że zanim skosiłem ostatnią to pierwsza nadawała się na siano haha)
Proszę o opinie i jeśli to możliwe w miarę aktualne ceny
pozdrawiam witek.
-
Przez lancrolny
Witam
Jako że jestem tu nowy to troszkę o mnie. Jestem młodym rolnikiem, zajmuję się hodowlą bydła.
W wolnych chwilach lubię połowić ryby, pochodzić po internecie.
Mam następujący problem, jestem właścicielem małej działki o dużym nachyleniu. Nie chce tam jeździć traktorem więc pomyślałem o zakupie kosiarki listwowej jakiejś troszkę lepszej. Wiem że są jeszcze takie rotacyjne spalinowe ale nie wiem czy to zda rezultat. Możecie mi polecić jakąś kosiarkę lub inne rozwiązanie.
Z góry dziękuje ^^
-
Przez kamil5421
Posiadam do sprzedania sprawna kosiarkę dyskowa Krone AM 282 , szrokość robocza 2,8m .stan dobry , Cena 7 400 do negocjacji . Priv
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam dom z gospodarstwem rolnym – 4,12 ha gruntu
Case CS 130