Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Cześć wszystkim mam takie plany jak zalozenie kur niosek okolo 200 -300 sztuk możecie mi dostarczyć potrzebnych informacji o tej produkcji jaka rasa ile paszy na 1 osobnika opłacalne czy nie opłacalne 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MlodyRolikOn
      Witam
      Więc tak chciałbym kupić tak ze 150 kur tylko że to jest jakby mój pierwszy raz i nie za bardzo wiem jakie opłaty tutaj będę związane. Jakby tak ktos mogl dokladniej opisac po kolei co i jak i ile kosztuje. Proszę o wyrozumiałość oczywiście zboże jest
    • Przez MlodyRolikOn
      Witam
      Więc tak chciałbym kupić tak ze 150 kur tylko że to jest jakby mój pierwszy raz i nie za bardzo wiem jakie opłaty tutaj będę związane. Jakby tak ktos mogl dokladniej opisac po kolei co i jak i ile kosztuje. Proszę o wyrozumiałość oczywiście zboże jest
    • Przez rocky1122
      Sprzedam Kurki Nioski własny odchów
      601-674-910
      Serokomla woj.Lubelskie
    • Przez nowakm6
      Witam wczoraj kupiłem 200szt kur niosek z fermy od sąsiada. Kury maja 72tydzien życia. Jaka pasze dawać na przepierzenie żeby potem dobrze niosły. Jakie ewentualne witaminy. Czy narazie trzymać je na samej pszenicy zanim się przepierza. Proszę o jakieś info. Pozdrawiam
    • Przez nowakm6
      Witam moje nioski z wolnego wybiegu padają. Początkowo zaczyna im puchnąć jedna strona głowy a potem cała, oczy pozamykane. Maja duże problemy z oddychaniem, dzioby pootwierane i charczą. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v