Sprawdź ts110A gdzie znajduje sie termostat na AgroTesty.pl
New Holland TS110A Dane techniczne
New Holland TS110A Delta Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Sadownikx2
Witam,czy ktoś wie gdzie mogę kupić 6x uszczelniacz trzonka zaworu do Ursusa 2812,Mf-255 (powinny być takie same).
Poszukuje jakiś dobrych a nie tanich co się rozlecą za pół roku.
-
Przez Johnnn
Witam, gdzie w ciągniku International case 744 mógłby się znajdować numer silnika? Z mojej wiedzy wynika, że ten model może mieć jeden z dwóch typów silnika: albo d206 albo d239. Gdzie znaleźć ten numer?
Na bloku znalazłem jedynie numer 04 24 C, podobno może być też pod głowicą ale niczego nie zauważyłem.
Czy ktoś ma jakiś pomysł?
-
Przez Enter_680
Witam nie dawno kupiłem Zetora 7745. Chce pouzupelniać olej chydrauliczny lecz nie wiem gdzie jest wlew i miarka do wyjść i do podnośnika , wiem tylko gdzie jest do wspomagania wlew ale miarki nie wiedzę i niewiem ile mam go wlać . Traktor mam od niedawna i go topiero go poznaje więc proszę o wyrozumiałość.
-
Przez romanddd123
Witam mam problem poniewaz nie mam kierunkowskazow w john deere 6400 i nie wiem gdzie moze znajdowac sie przerywacz ,jesli ktos by wiedzial prosze o szybka odpowiedz ,jesli ktos by mogl prosilbym o wstawienie zdjecia mniej wiecej w ktory miejscu jest jesli nie to o jakis szczegolowy opis z gory dziekuje i pozdrawiam
-
Przez rolnik200m
Witam chciałbym się zapytać gdzie są jarmaki z cielakami w Małopolsce lub okolicach. Bardzo byłbym wdzięczny za odpowiedź
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 nie działa licznik prędkości
Zamek drzwi do MTZ 82