Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sołtys, nie znam wagi. Nigdy nie ważę, zawsze sprzedaję na sztukę. Nie był duży, myślę że mógł nawet nie mieć 50kg.

Edytowane przez Maryush
Opublikowano

ja zawsze waze cielaki i rzadko kiedy sie zdaża zeby 2tygodniowy hf miał 50kg. Przewaznie to ok 45kg. czasem sie trafi 60kg ale to moze 1 na 50. A małe zdechlaki poniżej 40 to dosyc czesto

Opublikowano
9 minut temu, Baks00 napisał:

sprzedał byczka  MMxSM 5 dniowego za 1400zł

To jest coś niesamowitego Za odsadka mięsnego 300 kg ciężko wziąć 3000 ,Cyba ze taki za pare miesięcy pójdzie na ubój własny 

Opublikowano

może i masz racje jednak ja wolę tak jak robię do tej pory......

mi tak najlepiej odpowiada jak teraz  po co mi się użerać z takim napaleńcem i nie daj Bóg jeszcze gdzieś z okolicy.....

raz miałem takiego zarobiłem na cielaku 300% i szczerze powiem,ze małą łyżką też się najem😉

Opublikowano

A tak z innej beczki czy na Podkarpaciu byłby jakiś gość zainteresowany kupnem, byczki  odsadki 300 kg 50% HH po 11 a jałówki po 9 lub byłby zainteresowany 100% salers w ilościach nie hurtowych  Chętnie z takim porozmawiam 

Opublikowano
20 minut temu, soltys48 napisał:

może i masz racje jednak ja wolę tak jak robię do tej pory......

mi tak najlepiej odpowiada jak teraz  po co mi się użerać z takim napaleńcem i nie daj Bóg jeszcze gdzieś z okolicy.....

raz miałem takiego zarobiłem na cielaku 300% i szczerze powiem,ze małą łyżką też się najem😉

.....ale ile razy machac musisz tą lyzeczką:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v