-
Podobna zawartość
-
Przez radas
Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
-
Przez mllodyyy
Witam mam takie pytanie czy ktoś się orientuje jaki jest przelicznik według którego ARIMR przelicza moc ciągników, chodzi mi głównie o to że mam 35 ha i zastanawiam się czy agencja przyzna mi ciagnik o mocy 110 KM a jak nie to ile musiał bym mieć ha żeby taki ciagnik mi przysługiwał, i czy dzierżawa jak nie jest zapisana notarialnie tylko jest umowa na piśmie między rolnikiem a właścicielem działki to tez będzie się zaliczać do wielkości gospodarstwa?? czy musi być raczej dzierżawa spisana notarialnie ??
-
Przez countrymen94
Witam. 26 sierpnia 2016 zostało mi wydane świadectwoc potwierdzające kwalikikacje w zawodzie rolnik r3. Do 7 września 2018 roku miałem ukończyćć szkołę. Dyplom OKE wydała mi 18 października 2018. Dyplom złożyłem to w terminie. Czy agencja ukaże mnie za niezdobycie wykształcenia w terminie? I czy do agencji składaliście sam dyplom czy i świadectwo?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ustawienie zbierznosci c 360
Ursus C-360 & Kosiarka rotacyjna