Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@massey255: a nie lepiej poprostu ściągnąć simtractora z neta?? a później go sobie nagrać na płytke?? ;)

@kat: John Deere North American Farmer to kontynuacja John Deere American Farmer, nie wiem jakie są zmiany w porównaniu do pierwszej części, w jedynke grałem ale North American farmera jeszcze nie widziałem, nawet nie wiem z kąd wziąść tę gre.

Opublikowano

simtreactoram moze sciagnac ze strony www.simtractor.com ale to tamtej wersji nie ma keya (jak nie ma keya to nie ma pelnej wersji) a wersjie do ktorych jest key sa na www.simtractor.pl (moj nick maniek119 atm jest) w dzialem dowload.

pozdro maniek

Opublikowano

Co zrobić jak już skosiłem to pole za farmę i to takie wielkie?

Tym ciapajkiem to trzeba przyjechać na farme ( z tym kultywatorem co tam stoi)?

Jakieś inne maszyny to się odkryją czy trzeba je ściągnąć z neta?

Jak się kupuje maszyny? Bo w tym komisie koło farmy jakieś stoją, ale jak je kupić?

Opublikowano

jak stoja to juz je masz a typ ciapajem to nic nie narobisz musisz kupic wiekszy sprzet a jak chcesz kupic to musisz miec pelna wersje a kupuje sie w menu biznes (cos takiego) potem wchodzisz na park maszyn wybierasz sobie kupiona maszyna i GO!

Opublikowano

Wybieram biznes i mam tam pokazane ile kasy w banku, ile jest w silosie, ile jest zwierząt i jeszcze kup/sprzedaj. wybieram to i tam mam tylko Car, Visitors1,2,3, 40(ciapaj), i kombajn. A nic nowego niema.

A bym zapomniał mam pełną wersję

Opublikowano

Wersje mam 3.59.

Instalowałem od nowa ale nie pomoglo.

Mrugalo w grze żeby zarejestrować. I jak wpisalem Key i logon to zmieniło się na Pełną wersje.

A z kąd najlepiej ściągnąć maszyny? Bo byłem na stronce producenta to trzeba się zarejestrować

Opublikowano

Dzięki za pomoc. Pare maszyn teraz jest ;) .

Z simtractor.pl chciałem ściągnąć to trzeba było się zarejestrować. A meila do teraz nie przysłali.

Ale jak by ktoś jeszcze znał jakieś linki z maszynami to nie zaszkodzi podać ;)

Opublikowano

to wiecej juz maszyn nie bedzie jest tam tylko 3 siewniki jd 9400 z kultywatorem czy czyms podobnym 3 kombajny do zboza kombajn do kukurydzy sieczkarnia do kukurydzy samochud ciezarowy osobowy traktor nh dwie prasy zgrabirka do troawy i kosiarka z claasem chyba to wszystko

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze

1 W jakich miesiącach co siać?

2 Jak się ładuje gnojarke i beczke

3czy pastwisko to są te poletka co tylko take kępki trawy na nich widać? I czy można na nich zasiać coś innego?

Z góry dięki za odpowiedz ;)

Ta gra mnie chyba zassała ;D ;) ;D

Opublikowano

ozime

koniec sierpnia-paczatek wrzesnia

Jare

koniec marca-poczatek kwietnia

KUKURYDZA

koniec kwietnia poczatek maja

TRAWA

kiedy chcecie tylko nie w zimie czyli do okresu listopad - luty

ad2

O ile dobrze pamietam bo dawno nie grałem juz w ST ale zby załadowac rozrzutnik podjerzdzasz pod taką rurę które jest przy tej 'wiacie' z bydłem i wciskasz 1 lub 2  nie pamietam juz dokładnie i wtedy powinno zacząć z niej załadowywac rozrzutnik  A jezeli chodzi o beczke to nie mam pojecia nigdy jej nie używałem jak grałem

ad 3

Jeżeli chodzi pastwiska to te pola z tymi kępkami to napewno nie trawa.Te pola to porostu nieużytki a te kępki to zielsko ale można na nich siać normalnie uprawy oczywiscie po odpowiednich zabiegach ;D