Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się jeżeli masz już konto. Potem obok screenu masz żółty folder, więc kliknij na niego.

Chcę wozić gnuj i szambo ale nie moge. Może mi ktoś pomóc?!

Najpierw muisz zmienić w klawiszologi. Poczytaj ten temat bo pytanie jest prawie na co trzeciej stronie.

Skąd można ściągnąć wszystkie maszyny jakie są w Simtractorze??

simtractor.com/download

simtractor.net

Nie szukaj na innych stronach bo dodatkowe maszyny są tylko na tych dwóch. Na innych są tylko skiny.

Opublikowano

Dobra jestem zalogowany na tej stronie. Klikam na żółty folder. Wyskakuje mi jakiś napis i klikam DOWNLOAD wyskakuje mi otwórz Zapisz i coś jeszcze. Biore zapisz potem rozpakowywuje i co? Nie ma w grze. Może trzeba to gdzieś indziej zapisać lub rozpakować...

Łukaszu 16 możesz mi pomóc?? B)

Opublikowano

Musisz powklejać odpowiednie pliki do odpowiedniego folderu.... już wiele osób w tym wątku o to pytało.

Zawartość folderu machines do machines w grze, a resztę do głównego. Najprościej B)

||

||

\/

Opublikowano

No to prawie wszystkie problemy rozwiązałem...

Zostało tylko to że zawsze muszę wpisywać login i key (chociaż mi to zbytnio nie przeszkadza).

I mam takie pytanie dotyczące ciężarówki:

żeby ciężarówka wysypała zboże do silosu lub wywiozła je do miasta musi być załadowana do pełna (bo ostatnio nie nasypałem pełnej ciężarówki i teraz ani nie mam zboża w silosie, ani w ciężarówce i kasy też za nie niemam :angry: )?

Czy ma ktoś może "polskie" maszyny do ST?

Opublikowano

Polskie maszyny to tylko skiny można mieć. Najlepsze moim zdaniem są ze strony wymienionej powyżej. A jeśli chodzi o ciężarówke to nie musisz mieć jej pełnej

F9 - ciężarówka na pole

F10 - ciężarówka do kombajnu

F11 - ciężarówka do silosu na farmie

F12 - ciężarówka do silosu w mieście

p.s. ja też musze co wejście wpisywać login i keya B)

Opublikowano
Polskie maszyny to tylko skiny można mieć. Najlepsze moim zdaniem są ze strony wymienionej powyżej. A jeśli chodzi o ciężarówke to nie musisz mieć jej pełnej

Dobrze wiedzieć B) :) :)

p.s

Ciężarówka nie musi być pełna.

Opublikowano

POMOCY!!!!!!

Jak ściągam jakąś maszynę i pliki rozpakowywam to nie ma folderu"Machines" i jeszcze innych które się wrzuca do głównego folderu tylko jest plik "tga" pomóżcie

Opublikowano

Mam proble chce grc z kims przez neta ale jak zaloze farme wpisze jego ip to moja farma pokaze sie ale nie moga na nia wejsc i tak samo jest jak ja chce wejsc na kogos farme. pomozcie

Opublikowano

Siema. mam Problem z dwoma ciągniczkami typu NH i JD (ten z siewnikiem, duży) ie wiem dlaczego ale nie moge nimi pojechać do przodu jak je odpale to odrazu wrzuca mi sie wsteka i nic nie moge zrobić. ;/ Pomuzcie co robić :P

pozdro Michał