Robson11 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Witam kupię używaną tarcze krzywkowa do podbieracza /ślizg podbieracza . Nr katalogowy 700101789
grzesiek88 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 A nie możesz starej nasawać? Ja w swojej kiedyś tak zregenerowałem i śmigała aż miło
Robson11 Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 Raczej nie da rady. W jednym miejscu dziura na dwa palce w drugim tak już się starła ścianka, że praktycznie jej nie ma .
grzesiek88 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Znam to, ja w większe ubytki wstawiałem płaskownik, obspawywałem i szlifowałem, żmudna robota ale sporo kasy w kieszeni. W zgrabiarce też tak robiłem i jak narazie po całym sezonie trzyma się super
corrado Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Można to zrobić kwestia chęci i trochę umiejętności. Jeśli sam nie czujesz się na siłach możesz oddać do zakładu i Ci zregenerują i również będzie tanie. Nowe drogie, używane też nie będą w super kondycji ale jeśli chcesz poszukaj pras na części na w ogłoszeniach bez większego problemu można znaleźć.
Robson11 Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 Takie bez problemu, że we wszystkich ogłoszeniach na olx itp. nie mają(dzwoniłem) . Będę musiał znaleźć jakich zakład który będzie w stanie to zregenerować .
corrado Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Mam znajomego który handluje sprzętem rolniczym i ma je od ręki bo dostałem własnie info. Stan dobry, a cena jeszcze lepsza. Więc jeśli chcesz używki to daj znać. Edytowane 20 Września 2017 przez corrado
Rekomendowane odpowiedzi
Kupię Agregat Bomet 2.1m
Kupię szynę zaczepową do serii 3000