Skocz do zawartości

Gdzie dostanę siatkę do bel ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś wie gdzie można kupić oryginalną siatkę do bel CLAAS chodzi mi o tą z zielonymi paskami na rolce a nie tą całą białą od firmy TAMA POLSKA. Jakieś linki lub numer tel.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

W Otwocku lub pod Otwockiem jest hurtownia czy duży sklep już nie pamiętam jak się nazywają. Od 2 lat z kupuję od nich siatkę. Mają spory wybór. Jutro poszukam starego telefonu i dam Ci namiar. Chyba na OLX się ogłaszają. Kolego odezwij się do mnie na PW mam pytanie odnośnie prasy

Opublikowano (edytowane)

Pytaj zawsze o siatkę premium popatrz na stronie tamy to wszystko ta sama siatka tylko inaczej malowana a ta biała co piszesz to nie jest siatka premium i jest to niestety badziewie które jest tańsze i dilerzy to sprowadzają...
Ze swojej strony polecam rolke 4500m najdłuższa nalepsza i cenowo dobrze wychodzi za 920zł bez problemu dostaniesz.
Dzwoń po różnych dealerach kto co ma i pytaj.
Blattin sprzedaje też tamę maraton także firmy paszowe też obczaj a znajdziesz coś koło siebie.
Ps tej 4500 nie kupisz podróbki bo lipne siatki sa max po 3600 na rolce

Edytowane przez Patryk1222
Opublikowano (edytowane)

Claas Rolatex pro: 2400m 560zł, zaś 3500m 829zł brutto plus przesyłka, oczywiście legalnie czyli paragon lub faktura, powyżej 3szt rabat 5% od kwoty netto, resztę juz na PW poproszę jak pasuje.

pozdr

Edytowane przez zydor

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez solo65
      Witam. Tak jak w temacie, szukam prasy rolującej do 75 km. Prasa głównie będzie prasowała siano i słomę. Budżet ok 15tys zł.
      Pasówka czy łańcuchowa? Polska czy zagraniczna? 
    • Przez mateo30
      Cześć w prasie Krone KR 160 mini stop można jakoś ustawić żeby bele były bardziej zbite ? 
      W sianie bele są jak skała a w słomie trochę luźne są. 
      Czy jest jakaś możliwość bardziej zbitych ? 
      Wolniej jeździć ? 
    • Przez Tom93
      witam wszystkich posiadam prasę unie famarol walcowo łańcuchowa, mam problem tego typu iż gdy włącze wałek wom prasa dziwnie podskakuje na kołach jak chodzi na pusto , dodam że gdy robie siano czy słome i zapełni się komora prasa jeszcze bardziej podskakuje tak że odczówalne jest to w ciągniku. proszę o jakieś porady sugestie
    • Przez Tom93
      Witam mam problem z prasa rolujaca unia famarol walcowo łańcuchowa po załączeniu walka wom prasa dziwnie podskakuje. Widać na kołach w prasie, a przy robieniu beli jak już jest pełna komora to jeszcze bardziej nia telepie, w ciągniku to nawęd jest odczuwalne, czy ktoś może wiedzieć gdzie szukać przyczyny dodam że łożyska na kołach zebatych w klapie są w porządku,lancuch w klapie też sprawdzony nie jest zapieczony na ogniwkach. Gdzie szukać? 
    • Przez Propek
      Witam, posiadam prasę Rivierre RV156L i nie wiem jak w niej poluzować pasy z tyłu by móc je wymienić. 
  • Dodaj nową pozycję...
v