Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę  zakładać nowego tematu więc piszę tu.Mam problem z taką przetrzasarka zakupiłem ja okazyjnie od gościa który zlikwidował bydło .Przetrzasarka jest przerobiona z ciaganej na zawieszana.U mnie siano bylo roztrzesione polska pasowka,po wjechaniu karuzelowka zamiast przetrzasac robi mi walki.Zapiolem do niej  trzydziestke,przetrzasarka jest pochylona do przodu (palce nie dotykaja ziemi),nie zabardzo wiem co z tymi otworami na kolkach na ktory ma byc ustawione?Jesli moze ktos cos doradzic jak ja ustawić,może szybciej jeździć niż czwórka to byłbym wdzięczny.Postaram się dodać foto.

20190603_163708.jpg

20190603_191539.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez situ14
      Witam. Chciałbym się dowiedzieć co będzie lepsze czy przetrząsarka sześciokaruzelowa czy osmiokaruzelowa. Miałaby pracować na ok 25ha łąk (I pokos) i ok 7- 8 ha żyta. Będzie jak na razie pracować z MF 3085.
    • Przez krzysiek540
      Witam. może ktoś z kolegów podpowie mi jak wymienić łożysko wirnika w przetrząsaczu kuhn gf 5000 mh? Jak ją rozkręcić żeby dostać się do środka? Zauważyłem luz na jednej z gwiazd jak rusza się ją rękę góra dół i chciałbym to usunąć przed sezonem.
    • Przez Adamek2234
      Witam zakupiłem niedawno przetrzasacz marki kuhn nie jest to nowy sprzęt i mam problem z tym że mam 4 gwiazdy i te ostatnie kręcą mi się na zewnątrz i rozrzuca mi materiał na boki zamiast na szerokość maszyny co jest tym spowodowane i czy tak powinno być? 
  • Dodaj nową pozycję...
v