Przyczepa zbierająca Strautmann Super Vitesse 3101 cfs vs. Giga Vitesse 4001 cfs
-
Podobna zawartość
-
Przez wicek
Posiadam starszą przyczepe strautmann ,przy naprawie elementu ramy musiałem odkręcić rurki hydrauliki od zaworu posuwu /zabezpiecza przed zablokowaniem materiałem walców/.
Po naprawie przy worzeniu kukurydzy posuw nie dał rady przesunąć choć węże naprężały się po każdej próbie . Po częściowym rozładunku dopiero ruszył ,przedtem działało wszystko ok. Co sugerujecie , jakieś zapowietrzenie
-
Przez remus2893
Witam miał ktoś taki problem że nie działa posów w jedną stronę i brak jest regulacji potencjometrem na sterowniku w zbierającej Claas sprint 445s. Przed tą awarią pękł przewód hydrauliczny zasilający rozdzielacz, wymieniłem go a problem pozostał.
-
Przez Mar_Tin
Jak w temacie kupię przyczepę do zbierania małej kostki najlepiej New Holland 1006 lub podobne.
-
Przez pawelmf
Witam mam problem . Podczas zbierania trawy wystąpil problem podbierak przestaje działać jest trrr i podbierak podskakuje działa z przerwami potrafi na pusto też się zatrzymywać. Co jemy dolega
-
Przez DrDeutz
Witam panowie- mam pytanko.W zeszłym roku zakupiłem przyczepę Claas cargos 9400. Na przedniej ścianie ma zrobione adaptacje do zakiszacza, poprowadzone przewody. Poniżej zamieszczę zdjęcia – czy mógłby mi ktoś wyjaśnić zasadę działania – powiedzieć czego tutaj poza zbiornikiem ewentualnie może brakować i doradzić jak to uruchomić żeby przy zbieraniu można było ten zakiszacz stosować?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak tylnego napędu Zetor 6341
Ursus C-360 & Wały posiewne