fendt 916 hydraulika
-
Podobna zawartość
-
Przez MaciejBJG
Witam. Mam problem z niedziałającą regulacją kierownicy w fendt 926 2001r. Wymieniłem pompkę na nowy typ z odpowietrzeniem, niestety nadal nie działa. Zalałem ją gęstym płynem hydraulicznym, odpowietrzyłem (chyba poprawnie). Podobno położenie kierownicy podczas wlewania oleju ma znaczenie ponieważ w jednym wchodzi więcej oleju a w innym mniej. Proszę o pomoc.
-
Przez MaciejBJG
Witam wszystkich czytelników. Przychodzę do was z prośbą a mianowicie czy jest ktoś w stanie rozkodować te błędy oraz podać ich wytłumaczenie. Chodzi o ciągnik Fendt Favorit 926 vario rok 2001.
A oto lista błędów:
0.1.54
A.1.24
A.1.4B
A.1.2B
A.1.44
A.1.14
A.1.1A
A.1.D6
1.2.CA
1.2.18
1.2.A9
1.2.B4
1.2.1A
4.1.50
Z góry dziękuję za każdą pomocną informacje. Pozdrawiam Maciej.
-
Przez kubak
Witam, posiadam Fendta 924 Vario z 2000r, potrzebowałbym do niego instrukcje obsługi, katalogi czesci, katalogi napraw, kody błedów itp. Posiada ktoś takie rzeczy lub wie kto takie ma? Pozdrawiam!
-
Przez Riczi198812
Witam mam takie pytanko jak zmienić mile na kilometry w fendt 930 2005 rok na monitorze po prawej pokazuje mi kilometry A na tym na wprost mile tam gdzie obrotomierz
-
Przez pkmasta
Witam
posiadam fendta 926 pierwszej generacji od dosyć niedawna, jest to mój pierwszy fendt stad tez pytanie
czy jest ktoś w stanie podzielić się instrukcja do 926 pierwszej generacji?
prosze również o pomoc w rozszyfrowaniu kodu błędu:
8.3.15
pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągnik min. 350 km pod stabilizator gruntu.
Fendt 5220E