Dane techniczne ciągników Kubota
-
Podobna zawartość
-
Przez MF6190
Witam,
Mam problem z odpaleniem minitraktorka kubota bulltra b1-17 tzn. silnik ledwo kręci 2-3 razy mimo że biorę na kablach z dużego aku 800A, co to może być rozrusznik czy świece żarowe ?
-
Przez TymonMasa
Witam posiadam Kubote M108S i mam pytanie do użytkowników tego modelu jak sprawuje sie u Was podnośnik? Jaka jes predkośc z jaką podnosi? Jak z czułością regulacji itd
-
Przez sw_kamil
Witam. Czy ktoś orientuje się w jakim formacie terminal tellus przyjmuje obrys pola?
Posiadam w programie xfarm dokładne obrysy pól, dwa pozostałe ciągniki przyjęły bez problemu a Kubota nie przyjmuje , a chciałbym w każdym ciągniki mieć identyczne granice pola
-
Przez MF6190
Witam,
poszukuje instrukcji obsługi i instrukcji napraw do kuboty bulltra b1-17, muszę zdemontować przednią oś i wymieć sprzęgło, dlatego potrzebuje jakiejś instrukcji jak ustawić sprzęgło. Może ktoś ma jakąś literaturę do tego modelu i chce się podzielić albo wie gdzie mogę taką dostać.
-
Przez sniperghost
Witam.
Posiadam minitraktor Kubota GL320 Grandel. Chciałbym w niedługim czasie wymienić kilka rzeczy.
Dokładnie chodzi mi o wymianę oleju silnikowego, w przednim moście, hydrauliczny i w skrzyni biegów.
Jakie muszę kupić do niego oleje oraz filtry? Co możecie polecić? Z góry dzięki za pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
komfortowy ciagnik do 100koni
ładowarka JCB 525-67 Kubota m7152 i lemken Solitair 9