AdaśRol Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) WitamMam na sprzedaż kabinę do ciągnika Ursus c-330.Sprzedaję ze względu na to że nie mieści się do garażu.. lepiej żeby komuś służyła niż leżała u mnie bezczynnie.Cena to: 300 zł do negocjacji. Miejscowość: Górno, powiat:Rzeszowski, gmina: Sokołów MłpTransport osobisty.Kabina założona raz na ciągnik. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez AdaśRol
mariuszd93 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Taka kabine to kupiłem parę lat temu za 50 zł , przerobiłem do c330 i po 2 latach wypierdzieliłem w cholere... jak sie pojeździ pare godzin- to łeb pęka ja po litrze na głowę na nastepny dzień
AdaśRol Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Okey parę lat temu za 50 zł U mnie była dobrze dokręcona i uszczelniona i nie tłukło (jedynie drzwi) Wiem że to nie jest jakaś super kabina.. z resztą napisałem "do negocjacji"
wojtal24 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 czy wogole ktoś takie coś jeszcze kupuje chyba tylko huta za 0,27zl za kilogram
jonek98 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Z całym szacunkiem ale ta kabina to się nadaje na kurnik albo budę dla psa, w środku można klaustrofobii dostać chyba że się jest wzrostu naczelnego wodza. Kolega taka miał na 60 to ja zwalil i powiedział że woli robic bez. Ale może ktoś się trafi
Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-330 Z 1976 Roku :)
Ursus C-330