DF Agrokid-Czy to dobry zastępca C-330?
-
Podobna zawartość
-
Przez dzik82lysy
Słyszałem ze DF należą do lekkich ciągniczków(bynajmniej te modele)i nie wiem czy taki DF byłby dobry jako ciągnik główny?3czy 4 skiby obrotowe???Kverneland na resorach (używany) czy nowa unia na zabezp. kołkowym???Czy ok.90 konny agrotron jest w stanie unieść agr up siewny 3 metrowy zestaw famarolu???Oczywiście nie na przekaźnik!
-
Przez ostry45144
same dorado 66 ile ma km czy bylby dobry na 20 ha jakie ma plusy i minusy jakie spalanie
-
Przez piotrus19
Co myslicie o kupnie ciągnika same silver 95 używanego na gospodarstwo 45ha z przeznaczeniem jako głowny ciągnik w gospodarstwie > O opinie proszę użytkowników silverów, jakie spalanie, jak z częsciami ???
-
Przez Szymon8
Witam posiadam 20 ha ornej ziemi + 5 ha dzierżaw planujemy kapic w tym roku po żniwach Zetora Forterra 110 HSX pracował on z pługiem 3x50 na obrocie i agregat 3,6 metra uprawowy jaka jest jego cena i proszę o wszystkie info od posiadaczy i tych co mieli z nim styczność
klasa ziemi to przewaznie 3/4
-
Przez kubatedi
Cześc wam !
Mam pytanie czy dobrze na tym wyjdę
Mam pole 1.12h posiane tam jest teraz żyto dankowskie diament i mam pytanie czy po tym życie można posiać pszenżyto ozime Meloman oczywiscie z centrali Jest to pole klasy V piaseczek O jarym zbożu tu nie ma mowy A żyto hybrydowe nie zbyt mnie interesuje I teraz chciałbym zrobić tak ściernisko po życie opryskać agrosarem na perz następnie przed orką siewną dać 2t/h agrosulca i do tego 1t/h wapna nordkalk nastepnie przedsiewnie 300-400 kg polifoski 6 i posiać to pszenżyto
Za wszelkie oponie "kulturalne" bardzo dziękuję
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kubota bulltra b1-17
Krone KR 8-16 mycie po sezonie