Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'przedni'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania

Znaleziono 45 wyników

  1. Rolmen38

    Przedni most

    Witam,czy nie orientuje się ktoś od czego to most?
  2. macz110

    Przedni tuz

    Jak w tytule przedni tuz zamontowany do władimirca .
  3. Witam, Mam ciągnik Massey Ferguson 699 i wystąpił mi w nim problem, podczas ruszania do przodu bez włączonego przedniego napędu po przejechaniu ok 0,5 m, blokują mi się przednie koła i nie da rady jechać, po włączeniu przedniego napędu koła się nie blokują ale strasznie charczy przedni napęd
  4. Witam mam pytanie odnośnie przedniego napedu do zetora 7211, czy moge zalozyc naped od 7245 na oponach 9,5/9-24 bo tyle sa 16,9-28 i moje pytanie czy to zgerywalo by sie razem ze sobą??
  5. tommy66692

    Ares przedni napęd

    witam po wymianie pompy wspomagania w renault ares 640 zauwazylem ze nie rozłącza przedniego napędu? jaka moze byc tego przyczyna
  6. Eliasz

    t-25 przedni napęd

    Witam Ostatnio jadąc sobie drogą zauważyłem że na kopalni w dzrzewkach robi t-25 tylko z przednim napędem gdy zajechałem do domu sprawdziłem w swoim Władku czy posiada jakieś wyjście jest tam coś takiego chyba to czyli taka pokrywka z boku skrzyni tylko nie wiem co jest pod nią bo nie miałem czasu rozbierać i moje pytanie brzmi następująco ile może kosztować napęd i gdzie mógłbym go dostać oraz najważniejsze czy będzie on pasował Z góry wielkie dzięki
  7. Witam. Jaki polecacie przedni TUZ do Agrofarma 100. Może ktoś ma jakieś fotki
  8. Witam mam mf 6290 i ciagnik po odpaleniu na zimnym nie działa przedni napęd podczas hamowania a gdy ciągnik się rozgrzeje chwile pochodzi w polu przedni naped działa gdy nacisne na pedał hamulca co to może być? Myślałem ,że może coś z elektrozaworem albo cewką
  9. Witam dzis podczas prac polowych zauważyłem, że w moim nh 8560 ford przedni napęd nie działa. Kontrolka sie normalnie swieci, gdy wcisne od niego przycisk, ale naped nie działa. Nie szarpie ani nic tak jak by bez napedu jechal. Gdy jadę bez napedu i zmienię kierunek jazdy rewersem zaświeca sie kontrolka od napedu na okolo 1 sek. Dodam, ze jeszcze nic nie sprawdzalem bo jak wrocilem to juz bylo ciemno.
  10. witam mam problem załącza mi się przedni napęd i dwa koła ciągną wszystko wyłączone samoczynnie się włancza elektrozawór czyszczony tylko po założeniu go spowrotem cewka była gorąca i nie chciał się włączyć ale jakoś się włączył może miał ktoś taki przypadek .
  11. dzarjan8111

    Wyciek przedni most 1224

    Proszę o pomoc, wyciek z przedniego mostu na krzyżak po prawej stronie. jak sie do tego zabrac?
  12. Jak w temacie nie włącza mi sie przedni napęd (mam elektrohydrauliczny włącznik) jak go zgasze to po chwili gdy zejdzie ciśnienie to kontrolka od napędu zapala sie . pu uruchomieniu ciągnika zaraz gaśnie. Nie wiem jak jest w same , ale w fordzie mam tak że jak prąd nie dochodzi (spalił mi sie bezpiecznik) to napęd działa cały czas. Jak jest w same, i gdzie szukac elektrozaworu który tym steruje? który bezpiecznik jest od napędu?
  13. witam mam problem załącza mi się przedni napęd i dwa koła ciągną wszystko wyłączone samoczynnie elektrozawór czyszczony tylko po założeniu go spowrotem cewka była gorąca i nie chciał się włączyć ale jakoś się włączył może miał ktoś taki przypadek .
  14. Witam mam problem z przednim napędem w fendt 311 lsa turbomatik gdy udzwigne dźwignie do włączenia napędu zaraz opada spowrotem a zaczynało się to stopniowo przy pracy czasem się wyłączala aż do tego stopnia że nie może już załączyć. I teraz jeszcze do tego przy pracy z większym obciążeniem tak jak by pali sprzęgło (wiem to turbomatik) a nie moge wiecznie but w podloge. Jestem na etapie wymiany oleju bo chyba najlepiej od tego zacząć i pytam jaki polecicie może pomoże licze na pomoc a nie krytyke z góry dzięki
  15. Witam .Mam problem z moim niedawno zakupionym massey ferguson 3080 . Z przodu w przednim napędzie z ośki która idzie do koła z uszczelnienia leje się olej . Trudno wymienia się ten simering ? Na zdjeciu zaznaczyłem szczałką w którym miejscu on jest . Czekam na jakieś wskazówki jak się zabrać za naprawę tego .Pozdrawiam
  16. Do zaoferowania mamy ciągnik Deutz-Fahr model Agrotron 120 z 2007 roku wraz z ładowaczem Quicke Q65. Ciągnik wzięty w rozliczenie prosto od rolnika. Stan oceniamy na dobry. Cena: 103 000 zł (netto) Więcej informacji udzielimy telefonicznie. Zapraszamy do kontaktu tel. 606 648 578 Ciągnik do obejrzenia w firmie DANEX, Rogienice Wielkie, ul. Olszanka 27, 18-516 Mały Płock90 km od Białegostoku80 km od Ełku70 km od Moniek150 km od Warszawy150 km od Olsztyna140 km od Siedlec260km od Lublina90 km od Brańska14 km od Łomży100 km od Augustowa430 km od Poznania250 km od ElblągaTreść niniejszego ogłoszenia nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kc.
  17. Witam Mam pytanie odnośnie przedniego napędu. Miałem do wyciągnięcia mały korzonek z ziemi i podjechałem przodem lineczka ciągnę a tu mimo załączenia przodu nie ciągnie. Dodam podłoże ubite tył tylko zamielił. Odwracam się tyłem i ta sama sytuacja przód ciągnie. Czemu tak się dzieje ? Czy to normalne czy się coś uszkodziło?
  18. Witam, posiadam mtz w którym spawany było łączenie korpusu (tego przy zmianie rozstawu ciągnika. Moje pytanie brzymi czy tylko te 2 śruby trzymają sztywno tą tuleje z całą resztą ? Co zrobić by już tego nie spawać bo teraz koło przeskakuje przy skręcaniu i pcha ziemię przy jezdzie do tyłu i skręceniu kołami w prawo.
  19. damianoooo

    Obciążnik Tuz 1000kg

    Zostało tylko pomalować
  20. nielot1966

    Przedni WOM Renault 160.94

    Dzień dobry wszystkim. Jest to mój pierwszy wpis na forum. Nie jestem rolnikiem a użytkownikiem ciągnika Renault 160.94 który służy do pielęgnacji lotniska trawiastego w naszym aeroklubie w Białymstoku. Przedni wom w naszym ciągniku jest załączany przyciskiem w panelu pod kierownicą za pomocą sprzęgła elektromagnetycznego. Sprzęgło non stop ulega awariom prawdopodobnie z powodu zbyt małego momentu jaki może przenieść, wytrzymuje 3/4 sezonu koszenia przednim mulczerem. Nie mogę znaleźć używanego elementu a w serwisie Classa rozkładają ręce i mówią że jest jakiś nietypowy i podobnych rozwiązań nie widzieli. Moje pytanie brzmi czy ktoś może podpowiedzieć jaki WOM można zastosować do tego ciągnika, jaki typ mamy tam zamontowany bo nie można go zidetyfikować (moze ktoś ma ciągnik z takim samym) i może po raz kolejny naprawić ale jest to chyba bezzasadne gdyż sprzęgło było naprawiane i poniesione koszty są już w granicach nowego i czy womy Zuidberga do Renówek 133.54 można podpasować do naszego 160.94.
  21. Karror830

    Case 5150 rozłącza przedni napęd

    Cześć wam. Większość tematów z przednim napędem dotyczy tego że się nie rozłącza. U mnie jest odwrotnie. Włacze, przycisk świeci, naped ciągnie i po kilku metrach sie rozłączy. Na postoju to samo, słuchając pracy pompy słychać jak się rozłączy. Problem pojawił się po gruntownym myciu całego spodu z błota. Wszystkie złączki kabli przedmuchniete powietrzem, nawet nie wiem czy ma to jakiś wpływ czy to zbieg okoliczności że akurat po umyciu pojawił się taki problem. Bezpieczniki wszystkie sprawdzone
  22. witam sprzedam agregat uprawowy 4 rzędy redlic, z przednim wałem, z tylu podwójne wałki strunowe. wszystkie wałki na łożyskach wachliwych agregat w bardzo dobrym stanie, jedynie w dobrym jest lakier na nim, ale jest bez korozji. cena 4400 do negocjacji na miejscu. woj podkarpackie okolice Jarosławia.
  23. witam mam problem z mf 3050 nie da sie wyłączyć przedniego napędu .Po skończonej robocie na polu próbowałem wyłączyć naped ale sie nie dało wróciłem do domu zgasiłem ciągnik , zapłon a kontrolka od napędu cały czas swieci. wczoraj też robiłem w polu cały dzień i napęd działa ale nadal nie da sie go wyłączyć zauważyłem też że nie da sie właczyć blokady i nie świeci kontrolka od ciśnienia oleju a poza tym raczej wszystko działa .co może być? gdzie szukać usterki? dzisiaj patrzyłem bezpieczniki sa wszystkie dobre, czujnik sprzęgła ok. stopu też jest dobry.włącznik napędu ok. byłem przy przełączniku to odpiołem komputer a ona nadal świeci. pod ciągnikiem niby wszyskie kable dobrze .Jeszcze tylko nie patrzyłem tych elektrozaworów bo nie wiem który to i nie wiem jak się za niego zabrać i czujnika ciśnienia oleju bo też nie wiem gdzie go szukać
  24. Do wszystkich, którzy upierają się, że przedni napęd w 60-siątce nic nie daje to proszę zobaczyć sobie film i niech się wypowiedzą. Pług wydaje się, że 1 skiba jest wyżej niż ostatnia, ponieważ normalnie było orane płycej i tylko do filmu tak głęboko, jak przejechało się w bruździe od przejazdu na głęboko było już normalnie.
  25. Do wszystkich, którzy upierają się, że przedni napęd w 60-siątce nic nie daje to proszę zobaczyć sobie film i niech sami wyciągną wnioski. Pług wydaje się, że 1 skiba jest wyżej niż ostatnia, ponieważ normalnie było orane płycej i tylko do filmu tak głęboko, jak przejechało się w bruździe od przejazdu na głęboko było już normalnie.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.