Skocz do zawartości

AdamRo

Members
  • Postów

    2283
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Ostatnie wizyty

3597 wyświetleń profilu

Osiągnięcia AdamRo

Współpracownik

Współpracownik (7/14)

  • Very Popular Unikat
  • Dedicated Unikat
  • First Post Unikat
  • Collaborator Unikat
  • Posting Machine Unikat

Najnowsze odznaki

1.7 tys.

Reputacja

  1. Który by nie był to orżnął 😁 kwestia ile .
  2. Z tymi zaprzyjaźnionymi pracownikami ubojnie to tak nie do końca. Pracownik ma nad sobą takiego kogoś jak właściciel ubojni. A u niego wszystko musi się zgadzać, szczególnie kasa 😀
  3. 16-17
  4. Zawsze powtarzam. Swoją wagą, żadna ogólna. Sprzedaż bezpośrednio na ubojnię, to nie prawda że handlarz dostaje dużo więcej niż rolnik, nawet jeśli dostanie więcej 50 gr na mięsie to jest zapłata za transport sztuk od rolnika na zakład. Przy obecnych kosztach prowadzenia działalności to żadne kokosy. A jak prosperują handlarze bydła w Polsce każdy widzi 😀
  5. Dokładnie. A cena w w tym momencie była by 27 za O klasę była i 24 za krowę.
  6. Dlatego mamy najlepsze ceny w Europie 😀
  7. 28.5 +-50 gr.
  8. Ten z łódzkiego to Piemontes. Ma się dobrze.
  9. Co jest do ukręcania ? Biznesu z Turkami , Włochami wcześniej czy później tak się kończą. Trzeba umieć się dzielić 😁
  10. Nie musisz czekać na koniec tygodnia.
  11. Zdecydowanie lepiej do handlarza. W razie czego dołoży ze swoich 😁
  12. 20 też. Trzeba nakręcać się bardziej.
  13. Może już nie być.
  14. 17 bez problemu. Ta jaśniejsza wcale nie jest tłusta, a mogła by być.
  15. 16-18 netto.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v