Skocz do zawartości



Rekomendowane komentarze

Ja również belowałem słome rzepaczaną, jak dla mnie super sprawa na głębokiej ściółce, belka sie ładnie rozsypuje, wiadomo słabiej pije niż słoma, ale towar w uj wartościowy w połączeniu z gnojem. Słome również tne, w ubiegłym roku na 15 noży i jest luks, słoma głównie pszenna i pszenżytnia, krówki na uwięzi dużo mniej wywalają spod siebie automatycznie mniejsze zapotrzebowanie tj. bele bez noży wyscielam 2 dni na 30 stanowisk, bele z nożami 3 doby i jeszcze zostaje, niby ciętej troche więcej wejdzie w bele niż takiej, jednak nie są to duże różnice.


Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v