Skocz do zawartości

Rekomendowane komentarze

Żeby pójść dalej w gabaryt to Marchigiana trzeba byloby dalej isc albo charolais francuski...sm taki sobie jest... Przed wejściem do UE to sm wyglądał inaczej, wiecej mięsa itp. Porody byly takie jak obecnie po bbb ale takich oryginalnych a nie krzyżówkach z wchirz...z tym ze jeżeli krowa zostanie u nas to raczej narażać jej na ciężki poród nie będę, za cielaka/odsadka z dobra gentyka nikt nie chce zapłacić więcej, wiec lm tutaj jest wystarczająco dobry.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v