Pryzma uformowana, ubita można przykrywać 😀😉
the1mati1 64 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Może za słąbo ubijają? |Czym suchsze powinno się lepiej ubić. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/744219-wyslodki-buraczane/page/2/#findComment-2427403
bialy2005 585 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Podobno psują się w środku. I to nie od jednego klienta słyszałem Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/744219-wyslodki-buraczane/page/2/#findComment-2427416
Gość Ropuch Opublikowano 27 Grudnia 2018 3 godziny temu, the1mati1 napisał: Może za słąbo ubijają? |Czym suchsze powinno się lepiej ubić. na odwrót im suchsze tym gorzej się ubija tak jak QQ Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/744219-wyslodki-buraczane/page/2/#findComment-2427461
Rolnik7343 5862 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dnia 27.12.2018 o 07:30, bialy2005 napisał: U nas niektórzy twierdzą że Werbkowice za suche i się psują. a polewają czymś Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/744219-wyslodki-buraczane/page/2/#findComment-2427907
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się