Skocz do zawartości

Bydło mięsne



Zapraszam na podsumowanie roku 2014 :D

  • Like 1

Rekomendowane komentarze

@MrZefir85YouTube Zazwyczaj trzymamy do 20 m-cy lecz wszystko zależy od tego jakie sztuki się kupi. Nie ukrywajmy, można spotkać różne sytuacje, np. byczek 250kg a na paszporcie ma już 12 m-cy ... Tak ludzie dbają :/ Jak to jest możliwe? Taki byczek powinien mieć dopiero 5 m-cy :D

Bydło luzem? Jak najbardziej jesteśmy na tak, są spokojne i co najważniejsze obornik wyrzucany raz na 3 m-ce ;) 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v