na życzenie
Gość Opublikowano 10 Listopada 2012 Kolego w jaki sposób ugniatasz te wysłodki i czy się nie psują ? Też mam z Kruszwicy ,tylko moje podobno o zawartości suchej masy 27% . Pierwszy raz w moim gosp. zakiszane były wysłodki ,dlatego pytam ,jak najlepiej to zrobić . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/359483-wyslodki-22-sm-kruszwica/#findComment-1069856
hitch115 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ile placisz za tone z transportem ? Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/359483-wyslodki-22-sm-kruszwica/#findComment-1492797
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się