Co to może być za rasa?
radek24 2 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Napewno jakis miesny. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-860112
dentka17 5 Opublikowano 22 Stycznia 2012 hfxsm :rolleyes: Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-860127
jezyk992 3 Opublikowano 22 Stycznia 2012 a ile za taka sztuke? ładny:) Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-860209
FarmerkaOla 0 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ładniutki... Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-860218
Pilus92 3 Opublikowano 22 Stycznia 2012 ładna sztuka 5/5 Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-860327
marzena24 36 Opublikowano 23 Stycznia 2012 5 dla Ciebie :rolleyes: Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-860825
dmowski1939 3 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Może to być 75% hf 25 lm, lub jakaś inna rasa mięsna z domieszką 75% hf. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-861474
milewskir7 5 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Max 50% hf nie więcej. A po byku raczej SM. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-861558
rafal 7 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Po inseminacji, nie pamiętam czym było zacielane.. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-861580
gomez181 197 Opublikowano 24 Stycznia 2012 zapowiada sie konkretny byk z niego.fajny Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-861781
Mateusz1410 0 Opublikowano 25 Stycznia 2012 raczej 50% HF i 50% simental. Odnośnik do komentarza https://www.agrofoto.pl/forum/gallery/image/337344-byczek/#findComment-863602
Rekomendowane komentarze
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się