Skocz do zawartości

Zetor 7211 + gruber rabe werk 9łap

Dla wszystkich niedowiarków ;)

Rekomendowane komentarze

przy takiej eksploatacji tego zetora , to co ile lat ty robisz mu remont silnika co rok ?? :huh: pewno gospodarujemy w różnych warunkach ale ty to chyba prawdziwej gliny w życiu nie widziałeś , bo u mnie taki 7211 , w tym roku to na 2 biegu ma co robić w podorywce 3x30 , chyba ,ze u ciebie w ogóle nie padało i nie jest tak mokro jak u mnie ;) , u mnie byś go w ogóle nie ruszył z miejsca po zapuszczeniu w ziemie na 10 cm :P

Musze porobic zdjęcia gdzie jest naprawdę glina i do tego jeszcze bardzo pod góre. Efekt mało zadawalający :lol: Ja widze jak wychodzi po tych polskich zakażeniach po 8tys nowych, a nawet po kosie Uni gdzie są miejsca gdzie ściernisko jest nie ruszone, jedynym minusem jest to że znac takie 3 małe rowki po przejeździ. A żaden agregacik ścierniksowy czy talerzowy nie zrobi tam gdzie perz rwie się kawałkami po 1m. A po drugie na tym polu było pszenżyto wcale nie takie niskie i słoma była cięta. A czym szybciej jedziesz tym gożej wychodzi bo większe rowki, jeździłem troche na 3 biegu 10-11km i wcale nie było lepiej, moim zdaniem odpowiednia prędkośc do tego typu agregatów to 8km/h. ;)