Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez MarkRidenour
      Panowie, może tu ktoś będzie umiał mi pomóc. Mam nadzieję, ze temat w dobrym dziale. Szukam firmy, która wykona u mnie cały system centralnego smarowania od podstaw, kompleksowo, projekt, ich sprzet idt. Pytanie - kogo po prostu do czegoś takiego możecie polecić? 
    • Przez corrado
      Witam koledzy wie ktoś może gdzie naprawiają ogólnie rzecz biorąc sterowniki do maszyn, a szczegółowo pilot/sterownik owijarki w Claas rollant 255 Uniwrap? Ewentualnie  gdzie oprócz Claas-a można taki sterownik dostać? 
    • Przez bulekk
      Witajcie.
       
      Nowy Zetor Forterra 120 Hsx, prasa John Deere 570.
      Po podłączeniu komputera prasy do gniazda 3 biegunowego zamontowanego fabrycznie, komputer nie uruchamia się, nie reaguje. Dodam, że prasa podłączana pod inny, starszy ciągnik działa bezproblemowo. Dodatkowo pomimo dobrze podłączonych gniazd 7 pinowych, wrzucając kierunek w prawo, w Zetorze przepala się bezpiecznik. Przy innym ciągniku również jest OK.
       
      Pozdr.
      Krzysiek
    • Przez suchy1984
      Witam poszukuje osoby która ma lub miala taki kompuer do opryskiwacza  . Chodzi mi o instrukcje kody do niego .komputer to spreymatik s+

    • Przez Labadosiak
      Czy miał ktoś z kolegów, a może i koleżanek ;-), problem ze sterownikiem ARAG BRAVO 180S w następującej formie: sterownik na pinach J i K (to piny odpowiadające za sterowanie zaworem regulacji ciśnienia) ma napięcie ok. 6V co uniemożliwia niestety działanie zaworu regulującego ciśnienie, a przez to sterownik nie działa i nie reguluje zadanej dawki. Jest tak jakby działał w manualnych ustawieniach ale przy manualnej próbie regulacji ciśnienia oczywiście również zawór nie działa bo dostaje napięcie ok. 6V, a powinien dostawać ok. 12V. Czy ma ktoś z szanownych forumowiczów wiedzę gdzie może leżeć przyczyna awarii, ewentualnie czy ktoś może wie gdzie można taki sprzęt odesłać do naprawy? Może ktoś miał taki problem lub inny przy sterowaniu np. sekcjami, lub zaworem głównym? Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.