Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam renault 90-34 i chce założyc tura, zastanawiam sie nad metal technik a intertech. Na metal tech dostałem oferte 19600 z amortyzatorem, 3 sekcje, samopoziomowanie, lyzka 2m, chwytak do bel 1 siłownik, krokodyl. A za inter tech u innego dealera 20790.

Opublikowano

Witam posiadam renault 90-34 i chce założyc tura, zastanawiam sie nad metal technik a intertech. Na metal tech dostałem oferte 19600 z amortyzatorem, 3 sekcje, samopoziomowanie, lyzka 2m, chwytak do bel 1 siłownik, krokodyl. A za inter tech u innego dealera 20790.

Inter tech też jest w takim wyposazeniu? Czy dodałeś ten temat aby poznać opinię o tych ładowaczach czy co? Bo w swoim poście nie umieściłeś zapytania ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy orientuję sie ktoś w cenie opryskiwaczy Bury Krukowiak czy agrotehnika . Opryskiwacz ciagany 1200l bez komputera belka 15 ??
    • Przez thomas015
      Witam, potrzebuje ceny Brony talerzowej Unia Cut Xl 3.2, chodzi mi o maszynę nową fabrycznie.
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi  
    • Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...
v