-
Podobna zawartość
-
Przez Optiwiew
Witam kupiłem ostatnio używany siewnik Isaria 6050 2,5m. Potrzebuję instrukcji obsługi. Nie mam żadnych oznaczeń. Proszę o pomoc.
-
Przez Necronom12
Cześć wszystkim,
Od kilku dni próbuje znaleźć odpowiedź na pytanie zawarte w temacie- niestety bezskutecznie. Mianowicie, planuje kupić siewnik Kverneland Accord 3m na bronie aktywnej, jednak nie wiem czy ciągnik np. MF 3095, 6 cyl o mocy 107KM poradzi sobie z nim. Gleby nie są piaszczyste ani gliniaste, takie średnie bym powiedział. Teren z reguły równy, bez gór i pagórków. Drugi mój pomysł to Agromasz Sn 300 na bronie biernej. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej kwestii.
Pozdrawiam.
-
Przez edward93
Witam, szukam siewnika do uprawy pasowej zastanawiam się nad focusem td lub czajkowski i do niego siewnik vaderstad tempo. Słyszałem kilka negatywnych opini na temat czajkowskiego że lichy materiał. Jednak focusa nikt w okolicy nie posiada i nie mam wcale opini na jego temat ? Jakiś użytkownik się może wypowiedzieć ?
-
Przez wojtek1312
Witam regenerował ktoś redlice w siewnik isaria 6000s ? Są jakieś gotowe elementy naprawcze czy raczej samemu trzeba coś kombinować? Jeśli już to co najlepiej tam wspawać jakjs drut twardy czy wyciąć kawałek i płaskownik wspawać?
-