-
Podobna zawartość
-
Przez vailus
Witam. Podczas spawania spawarką Stanley star 7000 przestała działać. Wentylator się nie uruchamia, nic się z niej nie kopci. Zdjąłem obudowę, przejrzałem w pierwszej kolejności włącznik czy przepuszcza prąd dalej, ale przechodzi prąd. Kondensatory po wstępnych oględzinach nie wyglądają na spuchnięte, tak samo jak i płytka nie wygląda żeby była gdzieś przypalona. Może ktoś się orientuję co może być przyczyną awarii?
-
Przez roman099
Witam chciałbym kupić półautomat spawalniczy firmy magnum. Jakie macie opinie na temat spawania drutem samoosłonowym bez gazu głównie do cienkich blach czy jest to coś warte.
-
Przez lotnik993
ten rok byl mnie rozbroił to co się działo na skupach kupiłem wilgotnościomierz Unimeter kręcony pokazał mi 23.7 % wilgotnosci pojechalem na skup 30.4 % pojechałem na kolejny 37 % ta sama odmiana kws kidemos jedno pole jeden czas koszenia a różnica ogromna ktory pokazuje zle jak się zabrać za tych krętaczy
-
Przez Piters182
Witam, rozglądam się za dalmierzem laserowym, czasem coś trzeba w gospodarstwie zmierzyć, na przykład odległość między miedzami itp. Na allegro jest mnóstwo firm z różnymi parametrami, słyszałem o tym że czym ma dalszy zasięg to gorsza dokładność pomiaru nawet przy bliższych pomiarach, chciałem by to był sprzęt dokładny, ktoś coś może doradzić co wybrać odpowiedniego ?
-
Przez KamilHitman1994
Witam.W moim ursusie podnośnik opuszcza i czeka mnie wymiana cylindra i tłoka. Chciałbym ulepszyć ten podnośnik i założyć od Zetora fi 90 tylko nie wiem czy będzie pasować.Może ktoś z was montował taki cylinder lub wie że pasuje.
-