Skocz do zawartości
ab1969

[Belarus 952.4] WOM działa tylko na 1000 obrotów

Polecane posty

ab1969    0

Witam, mam problem z WOM u Belarusa 952.4, podczas prasowania na 540 wałek nagle przestał działać, ale co dziwne dalej działa dobrze jeśli przełączyć na 1000. Wie ktoś co mogło mu sie stać? Z góry dziękuję

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
kukum    7

jak nie iwadomo oco chodzi to chodzi na pewno o taśmy :D spróbuj je podciagnac. a gdzie sie w tym modelu reguluje ? nie wiem. le w 82 jest dekielek pod tłoczyskiem od podnosnika i tam sie reguluje obie taśmy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

robi57362    53

To nie tasmy bo by na 1000 tez nie chodzil pewnie masz tam wlaczanie elektro hedrauliczne ? Wiec szukaj cos w elektryce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Pegaz3512    10

Mam pytanie na prośbę kuzyna. Otóż zakupił on Belarusa 820.3 i od nowości nie działa WOM jest na przełącznik. Siłownik się wysuwa dźwignia działa. 540/1000 również się przełącza bez oporu. Co może mu być.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
agromatik    175

Pod siedzeniem jest przełącznik zależne/niezależne, pewno jest w pozycji neutralnej. Tak swoją drogą kuzynowi powiedz by zaznajomił się z instrukcja obsługi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×