Nowak006

podnośnik nie działa John depresja 6410

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Nowak006    0

witam. wczoraj jak wyjechałem na pole z przyczepa i chciałem podnieść ramiona żeby nie zgarniały słomy i ani nie reagują przyciski ani suwak ani przyciski na błotnikach.. ale przedni podnośnik działa tak samo jak wyjścia hydrauliczne :) wie ktoś co może być nie tak? nie ma tam jakiejś blokady na podnośnik czy coś? każda pomoc się przyda :(
P.S. Przepraszam za to John depresja to przez autokorekte na fonie nie zauważyłem tego :/

Edytowano przez Nowak006

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nowak006    0

okey jest już coś za każdym razem wywala mi bezpiecznik 30 A na skrzynce od bezpiecznikow jest napis "Power Outlet" wie ktoś może gdzie mniej więcej można szukać jaki kabel może gdzieś dotykać i metal albo coś? bo już kilka kabli zastosowałem bo miały lekko rozerwaną izolacje i dalej nic.. bezpiecznik obrazu Strzela bo przekroczeniu kluczyka tak że się kontrolki wszystkie zapalają...
zaizolowałem nie zastosowałem znowu autokorekta...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Nowak006    0

Dobra jak narazić temat do zamknięcia :P. wczoraj rano gdy ciągnik miał jechać do elektryka nagle wszystko zaczęło działać jak należy :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.


  • Podobna zawartość

    • Przez miron_ol
      Witam , kupiłem dziś 6910z 2000r  . Jak na złość po przetransportowaniu zaczęła mrugać kontrolka nr 13
      (http://manuals.deere.com/omview/OMAL152794_19/OU12401_0000D29_19_01MAR03_1.htm) 
      wcześniej jak robiłem jazdy próbne nic nie mrugało , proszę powiedzcie od czego ta kontrolka jest .

    • Przez jarx08
      jaki olej wlać do skrzyni Jd 6810?
      czy po wymianie wymagana jest jakaś kalibracja?
    • Przez jarx08
      jaki olej wlać do skrzyni Jd 6810?
      czy po wymianie wymagana jest jakaś kalibracja?
    • Przez miron_ol
      Witam, oglądałem wczoraj JD 6910 Skrzynia PowerQuad Plus i zauważyłem dziwne jak dla mnie zachowanie po odpaleniu a mianowicie dwie trzy sekundy po odpaleniu silnik dwa razy jakby szarpie , tak jakby dostał obciążenia ( zmiana biegu czy coś takiego).Czy to jest normalne zachowanie ?
    • Przez Antramx
      Niedawno kupiłem John Deere 6310. zauważyłem, że temperatura silnika (płynu chłodniczego) utrzymuje się na dość wysokim poziomie. Mialem wcześniej 6200 i wskazówka od temperatury była mniej więcej w połowie, a tutaj jest jeszcze dużo za połową (na jakichś 65-70%), co prawda do czerwonego pola jeszcze trochę zostaje, ale wydaje mi się że to trochę za wysoko. Temperatura stabilizuje się i zostaje w tamtym miejscu nawet przy orce i nie rośnie dalej. Dokąd w waszych jeleniach dochodzi ta wskazówka? może to norma.
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.