Skocz do zawartości
Nowak006

podnośnik nie działa John depresja 6410

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Nowak006    0

witam. wczoraj jak wyjechałem na pole z przyczepa i chciałem podnieść ramiona żeby nie zgarniały słomy i ani nie reagują przyciski ani suwak ani przyciski na błotnikach.. ale przedni podnośnik działa tak samo jak wyjścia hydrauliczne :) wie ktoś co może być nie tak? nie ma tam jakiejś blokady na podnośnik czy coś? każda pomoc się przyda :(
P.S. Przepraszam za to John depresja to przez autokorekte na fonie nie zauważyłem tego :/

Edytowano przez Nowak006

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nowak006    0

okey jest już coś za każdym razem wywala mi bezpiecznik 30 A na skrzynce od bezpiecznikow jest napis "Power Outlet" wie ktoś może gdzie mniej więcej można szukać jaki kabel może gdzieś dotykać i metal albo coś? bo już kilka kabli zastosowałem bo miały lekko rozerwaną izolacje i dalej nic.. bezpiecznik obrazu Strzela bo przekroczeniu kluczyka tak że się kontrolki wszystkie zapalają...
zaizolowałem nie zastosowałem znowu autokorekta...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Nowak006    0

Dobra jak narazić temat do zamknięcia :P. wczoraj rano gdy ciągnik miał jechać do elektryka nagle wszystko zaczęło działać jak należy :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×