Jak Uzyskać dostęp do katalogów AGCO LOGIN hasło
Przez
mgmoto, w Massey Ferguson
-
Podobna zawartość
-
Przez Estes
Taka sprawa.
Robiłem zmiane olejubw skrzyni w moim mf 255. Wszystko dobrze tylko zawalilem jedna sprawe a mianowicie przy wymianie filtra hydrauliki nie włożyłem do filtra metalowego srodka z frezem na górze.
Zachodze w głowę czy nic sie teraz złego nie stanie.
Ten metalowy srodek to rurka wchodząca do filtra zakonczona frezem u gory.
Pozdrawiam
-
Przez marijusz
Proszę o pomoc w ustaleniu usterki na którą zachorował mój massey 5455 2009 rok Po rozgrzaniu ciągnika (godzina pracy ) na panelu od zmiany biegów zaczyna mrugać jedynka (pracuje np.na 3 a cały czas mruga 1 ,po kilkudziesieciu minutach ciagnik nie reaguje na próbę zmiany biegów i skrzynia przestaje ciągnąć Jak troche przestygnie to sam wchodzi na 4 i nie mozna zmienić biegu na mniejszy tylko połowki wchodzą Dodam jeszcze że po przekręceniu kluczyka na prawym wyświetlaczu(od predkości jazdy ) pojawia sie na chwile cyfra 87
-
Przez MaisterSebol
Witam miał ktoś może problem z błędem Er E1.37 Dyna 6.
Działają tylko połówki E / F na reszcie po dodaniu gazu ciągnik jak by chciał ruszyć ale jak by go coś blokowało. Co może być przyczyną od czego najlepiej zacząć ?
-
Przez RAD82
Witam mam problem ze sprzęgłem tak mi się wydaje po wrzuceniu biegu na dużej skrzyni po chwili traktor zaczyna reagować dopiero na bieg i zaczyna ciągnąć pod obciązeniem np z przyczepą ok 6 ton a na pusto tez tak jest tylko szybciej reaguje w szczegulności jak ruszam pod górkę to czuje ze stoi MF a dopiero po chwili zaczyna jechać.
Czy wystarczy linkę podciągnąć czy coś więcej jest do zrobienia.
-
Przez Dario33
Witam
Zakupiłem niedawno mf 6480 2003 dynashift. Podczas przełączania półbiegow lekko szarpie. Szukajac informacji natknołem sie na wątek kalibracji. Da sie ja wynonac w tym modelu?
Za pomoc serdecznie dziękuje
-