News
Leobone

John Deere 1075 świecące się kontrolki w słupku

Polecane posty

Leobone    0

Witam, mam problem palą się dwie dolne kontrolki w słupku z prawej strony.
Domyślam się od czego kogą być ale nie wiem jak rozwiązać problem...

post-192479-0-65935500-1466288490_thumb.png

Edytowano przez Leobone

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jonek98    1574

Konkretniej napisz od czego lub jakie symbole tu też mamy się domyślać od czego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

wojprz    0

Cześć ja mam taką prośbe czy by mugł ktoś wstawic schemat instalacji elektrycznej kupilem JH 1075 i musze zrobic przeglond instalacj a z schematem zawsze latwiej .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez wojtekqwe123
      Witam potrzebuje podpowiedzi w kombajn John 2266 Extra nie podnosi mi hedera i nie działa auto contur, bezpieczniki i przekaźniki sprawdzone gdzie szukać przyczyny, wygląda mi że nie dochodzi zasilanie do płytki odpowiedzialnej za pracę auto contur, dodam że na monitorze Info track nie mogę przejść w tryb ahc pozostałe funkcje dzialaja
    • Przez WiesiekTraktorzysta
      Witam.
      Po załączeniu młocarni i hedera pali się kontrolka od wytrząsaczy łącznie z sygnałem dźwiękowym. Czujniki przejrzane, nie działa również ich odłączenie. Przekaźniki sprawdzone, bezpieczniki też.
    • Przez matip
      Witam jaki płyn hamulcowy dolać do zbiorniczka JD1170  koło podajnika nie ma na mim co wlać a jest dno.
       
    • Przez NorbertDzikowski
      Dzień dobry.
      Przy próbie młócenia po włączeniu młócarni nie zgasła kontrolka ścinacza (według schematu wskazana literą A), mimo że jest zamknięty. Ktoś ma pomysł w czym problem?

    • Przez darek8405
      Witam.
      mam problem z odpaleniem kombajnu john deere 940, tydzień temu po zimie kombajn odpalił normalnie bez problemu a wczoraj podczas próby uruchomienia nawet dymka nie puścił, filtr odpowietrzony na pompie w dolnym odpowietrzniku trochę paliwa poleciało  a z górnego nic, jak to odpowietrzyć? dodam ze wymieniany był pas młocarni i nie wykluczone ze podczas tej wymiany mogło być pokręcone silnikiem w w drugą stronę niż pracuje czy to możne być powodem ze teraz nie odpala?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.