PaweKoszcza

Zetor 8011 nieznany element

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
Zetor
PaweKoszcza    0

Witam, mam problem związany z elementem który jest mi nie znany czy wie ktoś co to jest ten element znalazłem w tylnym bloku 

post-191374-0-34258400-1465230365_thumb.jpg

post-191374-0-28020700-1465230374_thumb.jpg

post-191374-0-61588700-1465230383_thumb.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Jacek3p
      Witam mam okazje kupić fajnego zetora z drogownictwa niestety lub stety właściciel nie ma zielonego pojęcia o traktorach a ja o ciężkiej serii też i nigdy nie miałem znimi styczności i nie uruchomiliśmy podnośnika wom uruchomiłem ale podnośnik ani drgnol i teraz pytanie jak to się robi??? 😊
    • Przez Jacek3p
      Witam mam okazje kupić fajnego zetora z drogownictwa niestety lub stety właściciel nie ma zielonego pojęcia o traktorach a ja o ciężkiej serii też i nigdy nie miałem znimi styczności i nie uruchomiliśmy podnośnika wom uruchomiłem ale podnośnik ani drgnol i teraz pytanie jak to się robi??? 😊
    • Przez luk7530
      Witam,
      chce się upewnić czy pokrętło na 1 zdjęciu to załączanie napędu? pokrętło ma 2 położenia 
      od czego służy pokrętło na 2 zdjęciu ? ma 5 położeń 
      oraz dźwignie na 3 zdjęciu ? wiem że 1 i 2 to regulacja podnośnika ale dokładnie co i jak np. do pługa, bo napisy są  wytarte a instrukcji nie mam i nie chce czegoś zepsuć i od czego jest dźwignia 3 i 4 ?
      PS. Posiada ktoś instrukcje pdf do ZTS albo wie gdzie można kupić ?
       



    • Przez Marmar
      Witam 
      Mam pytanie wie ktoś od czego jest ta kontrolka w zts 18345

    • Przez Marcin8145
      Witam mam problem na wiosnę zakupiłem zetora 8145 tak to wszystko ok. Podpielismy rozrzutnik obornika i zaczelismy pracę tak to wszystko dobrze działało wałek dobrze pracował poza tym że włączal się z 3-4 sekundowym opóźnieniem po podpięciu sieczkarni wałek też włączal się z tym opóźnieniem i było słychać bardzo duże uderzenie w skrzyni gdzieś tak mniej więcej pod siedzeniem porostu wałek nie ruszał powoli tylko raptownie ale nic się nie działo innego więc kosilismy i na uwrociach go nie wylaczlismy po skoszeniu około 3h gdy pracownik wyjechał z rządku nie włączając wałka nawrucil i wiechał w rządek a wałek nie chodzi. Co mogło się stać wajcha przy kierownicy normalnie chodzi a ta pod siedzeniem  leciutko lata nawet bez sprzęgła (wcześniej tak nie było wajcha bardzo scisło chodziła) czy coś obcieło co rozbierać bo gadałem z jednym mechanikiem i powiedział że może będzie go trzeba rozpolowic pomiędzy tylnim mostem a skrzynią. Z góry dzięki za odpowiedź. 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.