opryskiwacz biardzki i ursus c330m
Przez
DawidKrejczy, w Opryskiwacze
-
Podobna zawartość
-
Przez Vril
Witam
Chciałbym Was poinformować że już zaczeli wypłacać dopłaty -ja wczoraj dostałem
Kasa na koncie więc postanowiłem ją zainwestować w opryskiwacz i tu prośba do Was o poradę który wybrać .
Założenie jest takie że opryskiwacz ma mieć zbiornik 1500-1600 l i belke 15m pracować na powierzchni 60 ha x średnio 4opryski na ha daje nam
240 ha rocznie.
Znalazłem takie oferty:
Krukowiak -Apollo wesja standart ok. 33000 brutto
Pilmet wersja -1600 + pełna hydrałlika i elektryka zaworów ok.54000 brutto
Bury Pelikan FUll wypas (pełna hydrałlika i elektryka zaworów ) ok.44000 brutto
Dodam że jestem na vacie więc sobie go odlicze.
Proszę Was o porade bo mam mętlik w głowie i nie chcę kupić bubla
nikt nic nie poradzi ?
-
Przez TheGonzuu2001
Witam potrzebuję instrukcji do opryskiwacza Seguip SVX 250 najlepiej jakby po polsku. Dziękuje i pozdrawiam.
-
Przez mklak11
Witam
czy ktoś z użytkowników korzysta z dodatkowego zbiornika cieczy roboczej zawieszanego z przodu ciągnika? Czy ktoś z Was dorabiał taki zbiornik samodzielnie? Chodzi mi o sposób mieszania cieszy pomiędzy zbiornikami - jak macie to rozwiązane. Pozdrawiam
-
Przez menczyciel
witam
Stoję przed zakupem pierwszego w życiu opryskiwacza, miałby pracować z świeżo zakupionym john deere 6230 na 40ha (w przyszłości może więcej ) i nie wiem czy kupić coś nowego Polskiego czy lepiej używany zachodni beczka 2300-3000l belka 21m, budżet do 100 tyś brutto .
Na jakie marki zwracać uwagę a jakie omijać szerokim łukiem i jakie wyposażenie warto brać i na co zwracać uwagę przy ewentualnym zakupie używanego? ( oprócz oczywistych rzeczy czy nie połamany nie klejony)
-
Przez andzin
Czy ma ktoś opryskiwacz Biardzki ze Zbuczyna. Jak się spisuje. Chcę kupić taki 600l czy warto bo cenowo nie drogo chyba coś około 3tys. Czekam na opinie.
-