Siatka rolnicza do bel siana słomy 2000m
Przez
MarekPiekart, w Giełda rolna - rolnicza
-
Podobna zawartość
-
Przez skywalker89
Witam, zastanawiam się nad sprzedażą ww. opryskiwacza kupiony w 2015r jako nowy, użytkowany przez jednego operatora na 50ha produkcji roślinnej tj. zboża, rzepak, buraki. Zbiornik 2500l (ale wchodzi coś około 2700l), zbiornik na czystą wode 200l, rozwadniacz boczny, pompa 6tlokow włoska, oprzyrządowanie arag, korpusy rozpylaczy 4 sekcyjne, hamulce pneumatyczne, górny sztywny dyszel zaczepowy, hydrauliczne składany każdy bok osobno, komputer unia, szerokość 21m, koła pełna felga 13,6 r42? (Wysokie, musiałbym sprawdzić bo nie pamietam)
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu, nigdy mnie nie zawiódł, tani w eksploatacji, wysoki prześwit. Myślę o sprzedaży bo być może odejdzie mi sporo pola i nie będę potrzebował takiej dużej maszyny. Jeśli ktoś byłby zainteresowany w najbliższych miesiącach proszę o ofertę w wiadomości prywatnej.
-
Przez GABBER85
KUPIĘ łyżke do koparki Białoruś, JumZ, MTZ , łyżkę rolnicza albo widły , nie chodzi o łyżke budowlaną tylko rolnicza do materiałów sypkich itp
-
Przez daro189
Sprzedam działkę rolna o powierzchni 3.45 ha, więcej informacji w ogłoszeniu
https://m.olx.pl/d/oferta/dzialka-rolna-3-45ha-w-sahryniu-kolonii-CID3-IDOi4Eh.html
-
Przez tomaszgom
Kupię URSUS 4514. Mile widziane z turem. Rolnik (nie handlarz). Płatność gotówką lub przelewem.
-