Przyczepa z wywrotem na tył
-
Podobna zawartość
-
Przez Jaro123
Mam problem, w moim MF 3630 niedawno kupionym jest dziwny problem a mianowicie jeździ szybciej do tyłu niż do przodu.
Do tyłu 30 km/ha a do przodu 24km/ha max. Jest w nim skrzynia 8-stopniowa bez power shifta, zwykła manualna , cztery biegi na żółwiu i cztery na zającu działają bez zarzutu.Czy ktoś wie jaka jest tego przyczyna, czy możeliwe że tryby są żle założone.
-
Przez bratrolnika
Sprzedam wywrotkę jednoosiową, samoróbkę, wykonana z nowego materiału
link do ogłoszenia https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-jednoosiowa-3-5t-nowa-2x3m-CID757-IDs8UYZ.html
-
Przez skamil
Do sprzedania przyczepa wywrotka dwustronna czeska, ładowność 9 ton.Stan bardzo dobry.
Pierwszy właściciel od nowości.
Przegląd ważny 2 lata, opłacone OC. Kontakt: 669-176-814
-
Przez restrukturyzacja2016
Hej, ciągnik (MF 3060) pilnie potrzebuje wymiany ogumienia. Wiem, że był już takie tematy, ale ten będzie wyjątkowy.
Stwierdziłem, że felgi - zarówno na przodzie jak i na tyle - są większe niż oryginalne.
Mowa jest o R38 z tyłu oraz R28 z przodu.
Nie wiem, dlaczego są one inne niż powinny być, ale pytanie brzmi :
Jakie ogumienie mogę zakupić? Nie ukrywam, że chciałbym coś szerszego niż mam.
W chwili obecnej są 15.5 R38 z tyłu i 320/70 R28 z przodu. Wiem, że oryginalne powinny mieć numery 18.4-30 oraz 12.4-24.
Czy mam szukać takie jak pasują na moje felgi? Czy może takie jak pisze na stronie, że powinny w nim być. Jakie ma to znaczenie? W jakich cenach będzie coś z "środkowej półki"? Na przód przydałyby się jakieś konkretniejsze, bo będą musiały znosić ciężary dźwigane turem. Oczywiście, wystarczą diagonalne.
-
Przez crystal169
Witam, posiadam kombajn New holland tc 56 od nowości tj od 2009 roku.
W tym roku chciałem obrócić noże w rozdrabniaczu słomy ponieważ już są dość wytępione, a z drugiej strony nic. Okazało się jednak że 2 skrajne noże nie dadzą się obrócić ze względu na śrubę którą są przykręcone. Tej śruby po prostu nie da się wyjąć bez większego rozbierania blach sieczkarni, i teraz moje pytanie czy ktoś obracał te nożei miał taki problem, czy może jakiś sposób jest a ja go po prostu nie widzę.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Przyczepa RPV-2 Rumunka
Przyczepa 7t