Zgrabiarka claas liner 1550 twin profil
Przez
SzymoooN, w Przetrząsarki i zgrabiarki
-
Podobna zawartość
-
Przez damianzb9613
Witam, co może być przyczyną mokrego kolektora wydechowego i całego tłumika aż do samej góry (podstawiłem puszkę pod tłumik to nakapało oleju z paliwem czy coś takiego )zostały wymienione pierścienie tłokowe , uszczelki pod głowicą i pompa paliwa i wtryski były sprawdzone.
-
Przez mateo105
witam wszystkich uzytkownikow mam pytanie do kogos kto byc moze mial ten sam problem co ja otoz chce postawic silos bin 60 i wiem ze musze wyrobic plany i pozwolenia lecz ogolne warunki zabudowy mowia ze musze zachowac 4 m od granicy dzialki. lecz mam 1 problem gdyz w zaden sposob nie pasuje mi stawiac tak daleko gdyz wyjdzie na to ze juz zadnego garazu wiecej na maszyny nie postawie. I tu moje pytanie czy istnieja jakies przeslanki ktore mowia ze mozna blizej stawiac za np.zgoda sasiada?? wiem ze rodzice kiedys postawili wielki garaz 1,5 m od miedzy ale to bylo 20 lat temu.
-
Przez Luki1988
Witam, czy jest jakiś olej hydrauliczny do skrzyni power quad na dolewkę? Nie wiem jaki jest zalany. Kupiłem jd 6300, na bagnecie olej jest czysciutki ale stan na minimum.Chciałem chociaż trochę jeszcze na nim przepracowac.
-