-
Podobna zawartość
-
Przez Miki7211
Po wstępnych oględzinach działu zboża stwierdziłem ze jest masa podobnych tematów. Dla tego zakładam ten temat i go przyklejam po to zeby wszystkie wasze problemy dotyczace zbóż ozimych opisywac własnie tu
-
Przez kamil5421
Witam. Pierwszy raz zasiałem jęczmień ozimy odmiana jakubus 5ha, teraz mam pytanie czym można go teraz opryskać na jesieni, jaki środek zasosowac na chwast, mszyce i grzyba, czy dać coś na wzmocnienie na jesieni aby lepiej przezimował, z góry dziękuję za podpowiedzi
-
Przez yacenty
Witam!
jaka odmiane polecicie? typowa paszowka, ma byc dla swin i ma byc sloma szybko
w tym roku pojedlismy na browarnym i juz wiecej nie chcemy 6on z ha i po 420zl a dosc duzo odpadlo na czyszczeniu
jakie macie doswiadczenia z jeczmieniem zimowym?
pozdrawiam
YacentY
-
Przez Mateusz100
Witam mam posiany jećzmien ozimy i narazie nic nei pryskałem ale zauważyłem ze liście robia sie zólte i więdną i usychają czym jest to spowodowane bo nie mam pojęcia a przy granicy to cały pas sie zrobił żółty nie mam pojecia dlaczego proszę o pomoc?
-
Przez Kazik22222
Mogę połączyć EKOLIST Saletra wapniowa 17%CaO z Cyperkill Max 500EC w jednym oprysku na jęczmień ozimym na mszyce ?Da radę jeszcze coś na to poradzić sprawdzi się to ?
-