Farmer F-8244 C-Montaż turbiny
Przez
stefan8244c2, w Farmer
-
Podobna zawartość
-
Przez koper88
Mam problem z ustawieniem początku wtrysku w farmerze 8248 z silnikiem mtz. Instrukcje od mtz na nic się zdają bo w farmerze chyba jest koło zamachowe inne i nie posiada ono otworu do ustawiania kąta. Czy ma ktoś z tego forum jakiekolwiek pojęcie gdzie w tym ciągniku jest jakiś punkt czy coś według którego można ustawić początek wtrysku?
-
Przez Gospodarz18882
Tak jak w temacie, podnośnik opuszcza po zgaszeniu ciągnika, po 5 minutach cięgna są już w dolnej pozycji. I z ciężarem i bez. Po rozebraniu siłownika na tłoku jest tylko jedna uszczelka i jej stan jest jak na zdjęciu, może być ona przyczyną? z tego co widzę można ją kupić tylko zamawiając z włoch.
-
Przez Piotrullo
Witam, mam problem z podnośnikiem pod dużym ciężarem opuszcza najprawdopodobniej to wina oringów w podnośniku, tylko jak się do nich dostać i czy trzeba zdejmować kabinę?
-
Przez przemas8595
Witam Wszystkich Co sądzicie o ciągnikach firmy Farmer najbardziej interesuje mnie wersja 105 km
-
Przez farmtrac8244
Witam mam takie pytanie odnośnie przedniego napędu w Farmerze. Właściwie to problem mianowicie od jakiegoś czasu dosć często pali mi bezpiecznik od napędu. Czym to może być powodowane? Zastanawiam się czy faktycznie cewka może nie być uszkodzona. Z resztą to by tłumaczyło dlaczego włożony był bezpiecznik 15 zamiast 5 jaka powinna być. Miał ktoś coś podobnego?
-