-
Podobna zawartość
-
Przez arkady12
Panowie stoję przed zakupem siewnika mam do wyboru rassat 3000 albo poznaniak 6 poznaniaka znam i wiem co się po jim spodziewać i wiem ze czesci sa do kupienia nawet w biedronce Czy ktoś miał może tego rebe werk może się coś wypowiedzieć.
-
Przez damian946
Stoję przed wyborem agregatu uprawowo siewnego, i jednym z głównych problemów jakie mam to czy kupić wersję AD (pojedynczy talerz) czy ADD (podwójny takerz większe kółko i inny system mocowania) chodzi oczywiście o markę pottinger. Będzie to pracowało z ciągnikiem New Holland T6.165. Miał ktoś może okazję porównać te dwa siewniki ? i czy warto dopłacić do podwójnego talerza. Każda opinia na temat tych maszyn będzie mile widziana.
-
Przez edward93
Witam, szukam siewnika do uprawy pasowej zastanawiam się nad focusem td lub czajkowski i do niego siewnik vaderstad tempo. Słyszałem kilka negatywnych opini na temat czajkowskiego że lichy materiał. Jednak focusa nikt w okolicy nie posiada i nie mam wcale opini na jego temat ? Jakiś użytkownik się może wypowiedzieć ?
-
Przez Optiwiew
Witam kupiłem ostatnio używany siewnik Isaria 6050 2,5m. Potrzebuję instrukcji obsługi. Nie mam żadnych oznaczeń. Proszę o pomoc.
-
Przez Necronom12
Cześć wszystkim,
Od kilku dni próbuje znaleźć odpowiedź na pytanie zawarte w temacie- niestety bezskutecznie. Mianowicie, planuje kupić siewnik Kverneland Accord 3m na bronie aktywnej, jednak nie wiem czy ciągnik np. MF 3095, 6 cyl o mocy 107KM poradzi sobie z nim. Gleby nie są piaszczyste ani gliniaste, takie średnie bym powiedział. Teren z reguły równy, bez gór i pagórków. Drugi mój pomysł to Agromasz Sn 300 na bronie biernej. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej kwestii.
Pozdrawiam.
-