News

Meyer-Lohne Rekordia, Bauer czy Zunhammer ?
Przez
MKrajes, w Beczkowozy
-
Podobna zawartość
-
Przez Zefirekk
Cześć pilnie proszę o pomoc ponieważ niedawno kupiłem szambówkę pomot 5000l ze szklanym wskaźnikiem (chodzi o rurkę) gdy pompuje do szambówki robi się tak duża piana z gnojowicy a gdy wyłącze pompę zaczyna znikać czym jest to spowodowane ?? Proszę szybko o odpowiedź!!
-
Przez KAROL0905
Zastanawiam się nad zakupem beczki ok 5-6 tyś l i nie wiem którą firmę wybrać?????????? Ceny są podobne i nie wiem co robić poradźcie i piszcie posty!?!?!?!
Połączone (Joskin vs Meprozet)
-
Przez BOOGY93
Dzień dobry wszystkim Posiadam beczkę Meprozet 4300 z fabrycznym układem hamulcowym. Generalnie hamulce są sprawne ale jest jeden problem a mianowicie podczas naciśnięcia pedału hamulca beczka hamuje zbyt ostro, z piskami... Nie ma możliwości np przełączania na tryby: pełny / pusty. Jeśli beczka jest pełna no jest jeszcze w porządku natomiast jeśli jest pusta to jest pisk z opon... Czy ma ktoś jaki sposób aby to zmienić? Jakaś modyfikacja?
-
Przez michal_xs
Panowie beczkowoz chodzil na jesieni bez zarzutów, zima musiałem wywieźć troche gnojowki lalem gorącom woda pompa puściła i włączyłem walek i tak.jakby wylatywal z niej lod i tak pukal , ale przestał i wywiozlo sie dobrze. Dzis wywiozlem jedna beczke i juz gdy ja wypuszczalem to mialem lekko.slabawe ciśnienie a juz drugą beczke ledwo zaciągla . Odkrecilem dekiej i okazalo sie ze lopatki sie nie zastaly i sa w dobrym stanie co robić? Dodam ze beczka jest w miare nowa, 5 lat. Pompa próżniowa. Zalaczam zdjęcia.
-