News

Hydraulika Agrolux 75 współpraca z widlakiem
Przez
Darius2000, w Deutz-Fahr, Lamborghini, Same
-
Podobna zawartość
-
Przez Adran97
Witam
Mam problemy z skrzynią ponieważ gdy zaciągnę sprzęgło do wałka przekaźnikowego to wałek dalej sie kręci a jak następnie nacisnę sprzęgło do skrzyni biegów to sie zatrzymuje i chciałem wymienić filtr i olej ale nigdzie nie widze czy on jest tak głęboko schowany czy nie ma . Jak macie jakieś porady lub schemat skrzyni to będę bardzo wdzięczny
-
Przez Maikel1987
W moim bobcacie wolno działa hydraulika , tzn podnoszenie opuszczenie iTP . Jak podnoszę w górę to z taki przewami jakby podnosił czy to na pusto czy z czymś. Jak po robie coś to olej jakby taki z bąbelkami powietrza był . Czy taki olej to norma ? A może pompa powoli juz kaput ?
-
Przez patryk90
Witam. Pacjent Agrotron 135 mk3 ślizga 2 i 4półbieg. Co jest przyczyną? Od czego zacząć by nie wchodzić w duże koszta naprawy?
-
Przez Mateusz1997
Witam mam deutz'a agrotrona 420 TTV i jak w nim ustawić agresywność rewersu bo na dźwigni rewersu nie ma pokrętła a z pewnością ma rewers elektrochydrauliczny.Ma pod podłokietnikiem przyciski esc,ret,m+,m- może nimi?
-
Przez Patrykxd
Witam czy ktoś z was wie gdzie znajduję się filtr rozdzielacza podnośnika? Wiem tylko, że jest on bardzo mały.
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.