Skocz do zawartości
News
Maka_91

LAmborghini Runner 450 - nie działa sprzęgło WOM

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Maka_91    0

 

Witam.

Mam problem w swoim ciągniku.

Jest to mały ciągnik sadowniczy. Sprzęgło WOM jest sterowane dodatkową dźwignią ręcznie. I ostatnio zauważyłem że jest problem z włączeniem WOM. Tak jakby to sprzęgło nie działało. Może trzeba by je jakoś wyregulować, podciągnąć ale nie wiem jak to zrobić. Sprzęgło od biegów stereowane nogą jest na lince i jak się wyciągnie to po prostu podciągam linkę. Czy to sprzęgło WOM też będzie na lince? Ktoś się orientuje jak to jest i jak sie za to zabrać? 

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Pozdrawiam

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
bandit1945    5

Gdzie masz wajche od sprzegla? Jesli gdzies z przodu przy kierownicy to bedzie regulowane na ciegnach a jezeli z tylu to jest na lince

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Maka_91    0

Wajcha jest z przodu. Miedzy nogami na środku.
Wajcha jest z przodu. Miedzy nogami na środku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez Casevil
      Czy rama od tura z Lamborghini champion 135 może spasowac do innych ciągników? Jeżeli ktoś wie na 100% proszę napisać (tur nowy metal-tech) 
    • Przez Grzenio
      Wie ktoś może co oznacza błąd nr 85 w DF agrotronie z 2008 r.
      Może ktoś już spotkał się z tym błędem?
      Z góry dzieki za pomoc.
    • Przez andrzej80j
      Witam mam problem z półbiegami szarpie ciągnikiem i nieczuc zmiany przełączanie pomiędzy "L" i "M" tylko czasami nieraz chodzi wszystko dodam że na "H" ciągnik jedzie ok nic nie szarpie . Dzięki zgóry za podpowieć
       
    • Przez GracjanDF
      Witam ostatnio wyskoczył mi błąd T86 w Deutz Fahr 430 g i przestała działać czułość rwania tą która się zmienia w gałce od rewersu😉 Jakieś pomysły żeby to usunąć czy coś w tym stylu ? Z góry dzięki za pomoc 
    • Przez zacx18
      Witam  mam problem z rozłączaniem się rewersu elektrohydraulicznego   w ciągniku DF Agroplus 100  (skrzynia bez półbiegów). Rewers rozłącza się gdy obroty silnika spadną poniżej 800 obrotów powyżej 800 działa i nie ma  znaczenia czy olej jest ciepły czy zimny    . Gdy rozłączy  się rewers  wyrzuca błąd   w postaci migającej lampki  (jedno błyśnięcie długie , cztery krótkie )
      Czy może być to wina pompy hydraulicznej ? czy coś innego ?
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.