Hvelektronik

John Deere 6310 schemat instalcaji elektrycznej

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
john

Witam szukam schematu instalacji elektrycznej do ciągnika  John Deere 6310 chętne taki schemat zakupie wersja najlepiej polska ale może też być angielska.

Zakupiłbym też instrukcje napraw w języku niemieckim, po angielsku jest dostępna bez problemu.

Jeśli ktoś ma adres strony gdzie można kupić schemat i instrukcje ale poza ebay.com to poprosił o podrzucenie linka.

 

Z góry dziękuje za odpowiedz.

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez marrat
      Witam. Świeci kontrolka w jcb 526. Wie ktoś od czego to jest ?

    • Przez karol210589
      Witam. Temat był już poruszany jednak nie do końca wszystko jest takie jasne. A więc chodzi o gniazdo 3 pinowe.  Wg instrukcji i chociażby tutejszych wypowiedzi i Poznaniu opinii  speców od elektroniki sprawa podłączenia  wygląda tak:
      Pin 31 to masa
      15/30 Plus czyli 12v
      82 ma zostać nieużywane
      Takie zalecenie jest również do mojego sterownika rozsiewacza rauch. Jednak przy takim podłączeniu sterownik nie działa
      Po podłączeniu miernika i sprawdzeniu napięcia w gnieździe w innym ciągniku wychodzi że w Pinie 82 jest 12v po wlaczeniu stacyjki. I co o tym myśleć? Sam producent się pomylił? Co najmniej dziwne...
    • Przez Julo03108
      Czy wymieniał już ktoś głośniki w Johnie 5r lub 5m? jeśli tak to powie mi ktoś gdzie i jakie są tam orginalne głośniki (wymiary, marka)jak sié do nich dobrać, co trzeba rozmontować?
    • Przez wrobelek02
      Witam, czy posiada ktoś schemat instalacji elektrycznej do ciągnika IHC 383? A może ktoś posiada schemat do podobnych IhC typu:353, 423.433,533???
    • Przez KubAE86
      Witam niedawno zauważyłem że w swoim mtz 82 (pronar) nie mam stopu. Kable od czujnika przy pedale są podpięte przy lampach również a stopu dalej nie ma, ktoś wie który to może bezpiecznik lub da jakieś rady?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.