rafalontko345

Poziom oleju hydraulicznego w john deere 2650

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
john

Posiadam ciągnik john deere 2650 chciałbym wiedzieć jak zmierzyć poziom oleju w hydraulice na zgaszonym czy odpalonym silniku.Ile oleju (litrów) powinno być w całym układzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nikita_Bennet    146

a nie masz z tyłu miarki-bagnegu?

Tam chyba olej w skrzyni, hydraulika w tym TUR pracuje na tym samym oleju o ile dobrze kojarzę.


pzdrwm Nikita_Bennet
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
                                                              Sir A C. Clarke

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez kulczyk222
      witam od jakiegs czasu mam problem ze swoim john deerem 3050 91r. pod obciazeniem ciagnik bardzo latwo wchodzi na obroty jednak wytraca predkosc. ostatnimi czasy brak straty obrotow silnika, jedynie ciagnik strasznie zwalnia. czy jest to problem ze sprzegłem? prosze o jakies porady
    • Przez mati_43
      Witam w moim jd 2140 po wymianie orbitrola podnosnik nie dziala chyba ze skrece kierownice na max to dziala
    • Przez rogerr33
      Witam 
      Może ktoś pomoże w wyborze ciągnika JD tak powyżej 120 koni opinie,spalanie awaryjność. Mam zamiar używać go głównie do prasy dużej kostki. 
    • Przez rojewskib
      Kupiliśmy JD 2130 i nie działał przy nim przedni napęd (hydrauliczny). Przyczyną były pozrywane kable od elektromagnesu. Są tam dwa kable czarne i jeden brązowy. wszystkie trzy kable reagowały na prąd, bo było słychac otwarcie elektromagnesu. Nie było w ciągniku oryginalnego włącznika więc zamontowałem nowy. Zmostkowałem dwa czarne przewody i podłączyłem i przedni napęd działa. Nie wiem czy jest dobrze bo przedni napęd ciągnie tylko do przodu, gdy mam wyłączony bieg i włącze przedni napęd to koła przednie ciągną ciągnik. Do tyłu nie można jechac bo tylnia oś ciągnie do tyłu a przednia do przodu. Odpiszcie czy w tym modelu przedni napęd jest podłączony pod włącznik czy jakoś inaczej może jeszcze z innym elektromagnesem. Jak by ktoś mógł mi przysłac jakieś zdjęcia jak jest podłączony ten napęd. Z góry dzięki, mój adres rojewskib@poczta.onet.pl
    • Przez rafal1978
      Cześć, jak odpowietrzyć hamulca w john deerze 2850, są to hamulce hydrauliczne. Szukałem na jdcp.deere.com, ale nie mogę znaleźć odpowietrzników.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.